Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Birmingham - Sheffield Utd

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Fredagens speltips består av bygga eget spel i matchen mellan Birmingham - Sheffield Utd.

Birmingham – Sheffield Utd

Birmingham har fått lite fart på anfallspelet men det räcker inte riktigt till då man också släpper till en hel del mål. Det blev ett tungt tapp senast mot Derby när man ledde med 2-0 men släppte in mål i 87e och 95e minuten till 2-2! Birmingham har gjort 2 mål per match i 4 raka ligamatcher, dessvärre har snittet på insläppta varit ännu värre med 2.5 insläppta per match. Birminghams form kan diskuteras då man bara har 1 vinst på 9 senaste matcher.

Sheffield har fått upp ångan och spelar ganska bra just nu. Laget ligger 11 plats i tabellen men har spelat några matcher mindre än övriga lagen och har därmed möjligheten att klättra och hamna bland topp 6 lagen. Formen är som sagt bra, har vunnit 6/8 senaste och mål gör man.

Kommer köra bygg eget spel på Bet365. Jag tror inte Sheffield förlorar idag och tar därför x2 i matchen, jag tänkte länge på att spela båda lagen gör mål men Sheffield har lyckats att hålla nollan i 5/15 bortamatcher, jag väljer att köra lite mer försiktigt här och tar istället över 1.5 mål i matchen. Jag lägger även till över 5 hörnor i matchen för båda lagen kombinerad. Bara Sheffield har själva lyckats med att slå 9, 8 och 11 hörnor i sina 3 senaste matcher!

Jag satsar 2.5 units på detta spel till oddset 1.80!

Klicka på rygga spelet knappen för att komma till rätt spelbolag!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn