Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Csakvari - Vasas

av Lisandro Mare| Fotboll, Ungern NB II
Dagens andra speltips hittar ni också i Ungerns andra division mellan Csakvari - Vasas!

Csakvari - Vasas
Blir oftast målkalas när dem här två lagen möter varandra! Dem har mött varandra 9 gånger där dem flesta möten varit under senaste åren och samtliga matcher slutat över 2.5 mål, ska man vara exakt så har 2/9 slutat över 2.5 mål medan resten har det blivit upp till 8 mål i!! Kolla bilden nedan

Csakvari - Vasas
Head 2 head

Csakvaris senaste 7 matcher har båda lagen gjort mål i. Csakvari ligger på 14e plats i tabellen men målskyttet är inget fel på och har visat att man även kan göra mål mot topplagen. Csakvari är bland topp 6 lagen som har gjort flest mål i ligan men dem är också bland toppen som har släppt in flest.

Vasas ligger på andra plats och idag har man en passande uppgift att jaga 3 poäng, man har även övertaget i inbördesmöten där man har vunnit 8/9 möte och kryssat 1! Jag tror på en öppen match även idag där vi får se mål från båda lagen.

Jag satsar 2.5 units på båda lagen gör mål till oddset 1.72!

Klicka på rygga spelet knappen för att komma till rätt spelbolag!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Få ett gratisspel värt 100 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →