Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Getafe - Alaves

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Dagens speltips hittar ni i Spanien i matchen mellan Getafe - Alaves.

Getafe - Alaves
Getafe började säsongen med 7 raka förluster men har återhämtat sig på ett bra sätt och ligger just nu på 15e plats, 6 poäng ovanför nedflyttningsstrecket. Getafe har också varit ganska svårslagna på sistone och förlorat 2/12 senaste matcher och dessa kom mot topplagen Sevilla (1-0) och Atletico Madrid (3-2), båda förlusterna kom på bortaplan. På senare tid har Getafe annars varit riktigt heta på hemmaplan där man har vunnit 6/7 senaste och kryssat 1 samt hållit nollan i 5 av matcherna.

Alaves ligger näst sist i tabellen och på bortaplan har man raden 1-2-9 samt 9-27 i målskillnad. Laget har 6 raka förluster på bortaplan där man också släppt in mellan 2-5 mål per match!! Elche, Granada och Vallecano är några av lagen man har förlorat mot.

Jag tycker att vi får ett fint värde på Getafe vinst till oddset 1.96, det som oroar mig lite grann är att lagen har spelat målsnålt och oavgjord i dem 5 senaste inbördesmatcherna. Men hur som helst så finns värdet på ettan där och jag satsar 2.5 units på Getafe vinst!

Klicka på rygga spelet knappen för att komma till rätt spelbolag!
[bild]

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn