Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Beerschot - Club Brugge

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Fredagens speltips hittar ni i Belgiska ligan i en match mellan Beerschot - Club Brugge!

Beerschot – Club Brugge
Beerschot går det riktigt tungt för denna säsong och ligger helt rätt sist i tabellen med hela 11 poäng upp till Searing som ligger näst sist. Det står också helt klart att laget åker ur högsta ligan. Beerschot har 6 raka förluster inför dagens match och släpper in allt som oftast 2-3 mål per match.

Club Brugge ligger på andra plats och är redan klara för mästerskapslutspel men har fortfarande chansen till att knipa första platsen. Brugge är i strålande form och har 6 raka vinster där man också snittat 3 gjorda mål per match!

Jag tror på målspel idag, Beerschot har ingenting att förlora och är inte heller helt ofarliga framåt, man har gjort mål i 9/12 senaste ligamatcher. Brugge kommer troligtvis vinna matchen och jag ser inte varför man inte fortsätter sin fina målskörd mot laget som har släppt in flest mål i serien! Förra året vann Brugge båda matcherna med 3-2 och 3-0!  

Mitt speltips är att matchen slutar över 2.5 mål och insats 4 units.

Missa inte vår tävling där du kan vinna 5000 kr. Tävlingen hittar nu i vår facebookgrupp genom att klicka här ➡️ https://bit.ly/36G3nbO 


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 120 kr i gratisspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →