Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

FC Köln - Arminia Bielefeld

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyskland mellan FC Köln - Arminia Bielefeld!

FC Köln - Arminia Bielefeld
Köln ligger på 7e plats i tabellen och med 4 matcher kvar att spela har man fortfarande chansen till Europaspel. På hemmaplan har Köln ändå varit ganska stabila då laget har vunnit 8/15 spelade matcher och bara förlorat 3. Köln kommer till detta möte med två raka vinster.

Det går tyngre för Bielefeld som ligger näst sist i tabellen, det såg bra ut under en period men laget har rasat samman av någon konstig anledning. Bielefeld har förlorat 6/7 senaste ligamatcher, kryssat 1 och gjort bara ett mål i dessa, alltså 1-17 i målskillnad i de 7 senaste matcher!

Båda lagen har mycket att spela om men Köln är ett bättre lag, drar fördel av hemmaplan och är i bättre form. Raka ettan gör oss inte det oddset jag hade önskat och därför lägger jag till Köln får minst 4 hörnor i matchen. Köln har denna säsong fått med sig på hemmaplan i snitt 5.6 hörnor per match medan Bielefeld fått emot sig på bortaplan i snitt 7.20 hörnor per match!

Mitt speltips är att Köln vinner och får över 3 hörnor i matchen. Insats 3 units till oddset 1.72.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Rygga spelet hos Bet365 och få upp till 1250 kr i spelkrediter

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →