Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Juventus - Sassuolo

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italienska Serie A matchen mellan Juventus - Sassuolo!

Juventus Sassuolo
Juventus förra säsongen var rent utsagt ett fiasko, man räknade med att utmana om scudetton men istället slutade laget på 4e plats med hela 16 poäng efter Milan som slutade på första plats! Det stora problemet från förra säsongen var mittfältet som inte höll någon som helst klass. Under mina 20 år som jag har följt juve är mittfältet från förgångna säsongs i särklass den sämsta som jag har skådat, Man saknade kvalitet, moral och vinarmentalitet.

Inför den här säsongen har man verkligen lagt allt krut på att förstärka mittfältet med etablerade stjärnor så som Pogba, Di Maria och nu senast Frankfurts stjärna Kostic som blev klar för 4 dagar sedan.

I försvaret förlorade man De Ligt som gick till Bayern för stora summor men man ersatte honom med succé försvararen och brasilianaren Bremer. Man tappade också Dybala som gick på fri transfer till Roma.

I helhet har Juve gjort en bra marceto och ska helt klart vara med i striden om scudetton! Därför också viktigt att man får en bra start på säsongen och gå för en vinst i dagens match.

Sassuolo har tappat kvalitet med framförallt tappet av deras skyttekung Scamacca om gick till West Ham. Sassuolo kommer till detta möte med en förlust och utslagning från Italienska cupen där man förlorade med 3-2 men var totalt utspelade.

Trots skador på Pogba, Chiesa, Szczesny och avstänging på Kean samt Rabiot så finns det andra spelare som kan kliva in och göra jobbet. Mitt speltips är att Juventus vinner och insats 3 units.
Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn