Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, la liga

Getafe - Villarreal

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Dagens speltips hittar ni i Spanska La Liga mellan Getafe - Villarreal!

Getafe - Villarreal
Getafe har inlett med två förluster, 3-0 mot Atletico Madrid och 3-1 mot Girona. Laget har varit helt uddlösa och knappt skapat 2 lägen på två matcher! Detta kunde man också se under försäsongen i träningsmatcherna där man möte klart sämre lag men hade ändå svårt med att vinna men framförallt att göra mål!

Villarreal är superheta just nu! Gjorde en riktigt bra försäsong där man bland annat slog Inter, Southampton, Dortmund, och PSV. Detta följde man upp med två raka segrar i Ligan (mot Valladolid & Atletico Madrid) och två segrar i Europa Conference League. Villarreal offensiv ser riktigt bra ut och gör allt som oftast minst två mål i sina matcher, de har 11-2 i målskillnad på fyra tävlingsmatcher. Villarreal verkar vara ett lag att räkna med i år och kommer troligtvis kriga om topp 4 placering.

Mitt speltips är att Villarreal vinner och insats 3 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →