Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Monza - Atalanta

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Monza - Atalanta!

Monza - Atalanta
Storsatsande Monza har inte fått spelet att fungera än och har hittills förlorat samtliga fyra matcher man har spelat med en målskillnad på 2 gjorda mål och 11 insläppta. Defensiven har varit helt genom uselt och 11 insläppta mål är i underkant, borde ha varit fler med tanke på hur många farliga lägen som dem bjuder på i varje match, sådant man ser inom junior fotboll. Nu har man lånat in två nya försvarare på, Armando Izzo från Torinos bänk och Gabriele Ferrarini från Fiorentinas bänk som senast spelade i Serie B med Perugia, hur bra dessa två herrar är har jag ingen aning om men ingen av dem har fått spela en enda minut i sina respektive lag den här säsongen.

Atalanta är inte lika starka och charmiga som för två år sedan men är ett fortsatt svårt lag att besegra. Laget har inlett säsongen med 3 vinster och 1 kryss samt har 7-2 i målskillnad. Jag har lite svårt att placera Atalanta i något fack men det råder inget snack om saken att dem är ett betydligt bättre lag än Monza.

Med tanke på Monzas yra försvarsspel så tror jag att Atalanta kan ta vara på sina chanser trots Zapatas frånvaro pga skada. Det som oroar mig lite är Atalantas oddshöjning som har gått från 1.44 till 1.74 som för mig är lite obefogad med dem upplysningar som finns.

Mitt speltips är att Atalanta vinner och satsar 3 units.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →