Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Sampdoria - Milan

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italienska ligan mellan Sampdoria - Milan!

Sampdoria - Milan
Sampdoria går in i sjätte omgången av Serie A men har hittills inte vunnit någon match. Kryssat två och förlorat tre samt har 2-9 i målskillnad. Båda kryssmatcherna kom på hemmaplan 0-0 mot Juventus och 1-1 mot Lazio. Att man tog poäng mot Juventus har enbart med att Juventus var helt genomusla med noll spelidé och ett obefintligt anfallspel (tacka Allegri för det). Sampdoria räddade poäng mot Lazio i 93e minuten, Lazio får skylla sig själva då de kunde ha avgjort långt innan där man missade riktiga bra lägen. Med det sagt så är det ändå starkt av Sampdoria att ta poäng av både Juve och Lazio. Annars kommer Sampdoria till detta möte med en förlust mot Verona som hade i princip spel mot ett mål. Övriga lag man har förlorat mot är Salernitana med 4-0 och Atalanta med 2-0.

Förra säsongens Scudetto vinnaren ser väldigt stabila ut även denna säsong. 3 vinster och 2 kryss än så länge men framförallt bra spel!! Tränaren Stefano Pioli har verkligt fått till ett bra lagbygge där alla i varje position vet vad som förväntas av dem. Spelglädjen finns där och det syntes tydligt senast i 3-2 vinsten mot serie rivalen Inter där Portugisen Leao visar klass och avgjorde matchen med sina två mål!

I nuläget anser jag att Milan spelar betydligt bättre fotboll än dem flesta i Serie A. Till skillnad från Juve kommer Milan göra jobbet och hitta till lägen för att göra mål på Sampdoria! Mitt speltips är att Milan vinner matchen och insats 3 units.

 För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →