Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Club Brugge - Westerlo

av Lisandro Mare| Fotboll, Belgien - Jupiter Pro League
Lördagens speltips hittar ni Belgien mellan Club Brugge - Westerlo!

Club Brugge - Westerlo
Club Brugge har sett stabila ut speciellt på hemmaplan där man har raden 4-1-0 och 13-4 i målskillnad. Dock ligger man ändå hela 5 poäng bakom serieledaren Antwerp som har gått riktigt starkt och hittills vunnit 9/10 matcher. I Champions League har Club Brugge också spelat riktigt bra och leder sin grupp med full pott (se bilden nedan), vem kunde ana det inför starten? Man har dessutom hållit nollan i samtliga Champions League matcher.

speltips, tips, odds, betting, fotboll
Statistik

Westerlo ligger på 7e olats i tabellen men har plockat flesta poäng på hemmaplan. Bortaspelet är inget att stolta med där man har raden 1-0-4 och 8-14 i målskillnad. Westerlo har förlorat 7 raka inbördesmöte mot Brugge och 6 av dessa har varit med minst två måls marginal!

Brugge känns som en klass bättre än Westerlo och kommer förstäkt till detta möte med 2-0 vinst i ryggen mot Atletico Madrid. Mitt speltips är att Club Brugge vinner till fina 1.65 och insats 4 units!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →