Speltips

Frosinone - Perugia

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Frosinone - Perugia!

Frosinone – Perugia
Det finns egentligen inte mycket att säga om matchen mer än att det är en klasskillnad mellan lagen. Frosinone toppar tabellen med 24 poäng och har full pott på hemmaplan med 5 vinster och 9-0 i målskillnad! Inför dagens möte har laget 4 raka segrar.

Perugia är sist i tabellen och med 11 spelade matcher ligger laget redan 17 poäng efter Frosinone. Perugia har raden 2-1-8 och 8-18 i målskillnad, inte så imponerande och kommer få det tufft även idag.

Oddset 1.62 är lite väl högt på hemmalaget och det enda som kan stoppa dem idag är de själva. Det gäller att inte underskatta! I slutändan tror jag på 3 poäng och jag satsar 3 units på att Frosinone vinner matchen.   

För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →