Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, league one

Burton - Plymouth

av Lisandro Mare| Fotboll, England - League One
Dagens speltips hittar ni i England mellan Burton - Plymouth!

Burton - Plymouth
Burton statade säsongen på sämst tänkbara sätt då man förlorade 7/8 första matcherna och kryssade i en. Burton har ryckt upp sig lite sedan dess men inte tillräckligt och ligger för närvarande näst sist i tabellen med raden 3-4-11 och 23-38 i målskillnad. Ett snitt på 2.11 insläppta mål per match efter 18 spelade matcher är ganska högt.

Plymouth toppar tabellen välförtjänt med raden 13-3-2 och 37-20 i målskillnad. Plymouth förlorade två matcher på bortaplan i inledningen av säsongen. Den ena förlusten var mot Charlton där Plymouth spelade med en man mindre redan från första halvlek och den andra förlusten kom mot Fleetwood på övertid. Sedan dess har laget gått obesegrade 14 matcher i rad och vunnit 11 av dessa!!

En anledning till varför det går så bra för Plymouth är att dem inte är beroende av enskilda spelare och de som startar tar vara på chansen och levererar. Man har till exempel 5 offensiva spelare där samtliga har gjort mellan 5-7 mål var!!

Jag har svårt att se Plymouth förlora idag men tar det lite förskitigt genom att spela Asian handicap linan 0.0 vilket betyder att jag får tillbaka hela insatsen om matchen blir oavgjort! Jag satsar 3/5 unit till fina oddset 1.79!


För fler speltips besök vår VIPbetting genom att klicka här!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →