Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, turkiet

Besiktas - Alanyaspor

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Fredagens speltips hittar ni i Turkiet mellan Besiktas - Alanyaspor!

Besiktas - Alanyaspor
Med en match mindre spelad ligger Besiktas på 4e plats men kan hoppa upp en placering vid en vinst. Formen är väldigt bra, 4 raka ligavinster och har vunnit en hel del cup och träningsmatcher där emellan. Besiktas är annars ett starkt hemmalag där man kan besegra alla lag i ligan. Gästande Alanyaspor ligger i mitten av tabellen men är samtidigt ligans sämsta bortalag där man har raden 1-3-5 och 11-22 i målskillnad. Man släpper in alldeles för många mål och det lär inte blir några undantag Besiktas heller.

Besiktas är nog revanschsugna från förra mötet som slutade 3-3, Besiktas ledde med 3-0 efter 31 minuter men tappade sedan allt efter att man synade röda kortet i 37e minuten. 1-3 i första halvlek, 2-3 på ett självmål i 81a minuten och 3-3 på straff i 93e minuten!

Jag satsar 2,5 units på Besiktas till oddset 1.58!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →