Speltips

Speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

Werder Bremen - Wolfsburg

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Lördagens speltips hittar ni i Tyskland mellan Werder Bremen - Wolfsburg!

Werder Bremen - Wolfsburg
Ett möte mellan två lag som befinner sig i helt olika stadie, Bremen är ett av ligans formsvagaste lag och gästas av Wolfsburg som i nuläget bombar in mål och är helt klart ligans formstarkaste lag! Bremen befinner sig på 11e plats och har 4 raka förluster där man har en målskillnad på 4-17!! Alltså ett snitt på 4,25 insläppta mål per match i dem 4 senaste!

Wolfsburg inledde säsongen illa men har verkligen kommit igång och är obesegrade i 10 raka matcher! Laget har 6 raka vinster och en fin målskillnad i dessa med 22-1! Wolfsburg har för övrigt 3 förluster på bortaplan men lägg märke till att förlusterna kom mot topp tre lagen och dessutom under sin dåliga inledning av säsongen.

Wolfsburg är helt klart hetare och spelar med mer pondus för dagen, trots bortaplan ser jag dem som favoriter till att vinna matchen. Både formen och statistiken talar för det. Trots det att tvåans odds lockar väldigt mycket så tycker jag att vi även får fint odds på asian handicap 0.0 spelet till 1.62 vilket betyder att vi får tillbaka hela insatsen om matchen slutar kryss.

Jag satsar 4/5 units på detta speltips!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →