Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

Schalke 04 - FC Köln

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips hittar ni i Tyskland mellan Schalke 04 - FC Köln!

Schalke 04 – FC Köln
Det ser inte vidare ljust ut för Schalke och allt tyder på att de flyttas ner när säsongen tar slut. Schalke ligger sist i tabellen med endast 9 inspelade poäng, har gjort minst mål framåt och släppt in näst flest mål i ligan. Inför dagens möte har Schalke förlorat 10/11 senaste ligamatcher! Jag kan också tillägga att under uppehållet spelade man 6 träningsmatcher och kunde inte vinna en enda mot lag som Zurich, Osnabruck, Hajduk, Rapid Vienna, Nurnberg och Bremen. Schalke blev totalt utspelade av Leipzig senast och det var Game Over redan i första halvlek då man låg under med 0-4, siffrorna kunde ha varit högre!

FC Köln var inne i en dålig period strax innan VM uppehållet men har kommit ur det nu och vänt till en positivare trend genom att slå Bremen med 7-1 och följa upp det med att ta en poäng borta mot Bayern München senast, dock kunde det ha blivit 3 poäng men Bayern lyckades kvittera i matchens sista minut!

Köln vann första mötet och jag tycker man har fina möjligheter att vinna även idag, jag satsar 3 unit till fina oddset 1.95


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →