Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips, tips, odds, betting, fotboll

Galatasaray - Trabzonspor

av Lisandro Mare| Fotboll, Turkiet - Super Lig
Denna speltips hittar ni i Turkiet mellan Galatasaray - Trabzonspor!

Galatasaray - Trabzonspor
Galatasaray leder ligan och är i en strålande form med 11 raka vinster där bland dem har på bortplan slagit både serietvåan Fenerbahce med 3-0 och serietrean Basaksehir med hela 7-0! Galatasaray har satsat hårt denna säsong genom att värva Dubois (Lyon), Sergio Olivera (Porto), Mertens (Napoli), Mata (Man U.), Torreira (Fiorentina) och Icardi (PSG)! Galatasaray visar grym offensiv och går för vinst i varje match oavsett vilka de möter!

Förra säsongens ligamästare Trabzonspor har inte alls levt upp till sina förväntningar och ligger just nu på 6e plats och har 13 poäng upp till Galatasaray. På bortaplan har man redan hunnit förlora 5 av 10 matcher och har 3 raka förluster. Det lär inte blir enklare nu när man gästar ligans bästa och formstarkaste lag!

Mitt speltips är Galatasaray vinner och insats 3 unit.


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn