Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Monza - Sampdoria

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Monza - Sampdoria!

Monza –Sampdoria
Nykomlingen Monza har satsat hårt och rustat upp inför säsongen men fick en helt usel start genom att förlora första 5 matcherna tills man fick spelet att stämma. Just nu ligger Monza i mitten av tabellen och är inne i en ganska bra period med 6 raka matcher utan förlust. Laget vann välförtjänt senast med 2-0 borta mot Juventus och detta är givetvis en extra boost för självförtroendet! Monza är för övrigt enda laget som har vunnet både hemma och borta mot Juventus under en och samma säsong sedan 2012!

Sampdoria hittar vi längre ner i tabellen, näst sist för att vara exakt. Jag anser att Sampdoria är ligans sämsta lag, helt uddlösa och det blir aldrig farligt. Sampdoria har gjort totalt 1 mål i dem 9 senaste matcher! Sampdoria har 7 anfallare i truppen som tillsammans totalt gjort 67 framträdande på 20 matcher (räknade med inhopp) och lyckats endast göra 2 mål!!

Monza är ett spännande lag som är uppgång och har övertag mot bottenlagen, man har vunnit mot samtliga 5 lagen ner ifrån och upp, ena vinsten bland dem var mot just Sampdoria på bortaplan med 3-0. Sampdoria har 4 raka förluster och kommer ha det svårt även idag!

Mitt speltips är att Monza vinner och insats 3 units!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn