Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll lique 1

Reims - Troyes

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Dagens speltips hittar ni i Frankrike mellan Reims - Troyes!

Reims - Troyes
Reims befinner sig i mitten av tabellen och är de laget som har flest kryssmatcher i ligan, 12 oavgjorda matcher för att vara exakt! Reims har också varit svårslagna, man har 14 raka ligamatcher utan förlöst och då har man möt PSG både hemma och på bortaplan i dessa matcher.

Troyes hittar vi lite längre ner i tabellen och har placerat sig på 16e plats. Formen är inget vidare, laget har 1 vinst i dem 14 senaste ligamatcher. Har förlorat 4 av 5 senaste matcher. Laget har ett svagt försvarspel och har släppt in flest mål o ligan, ganska fördelad i dem flesta matcher.

Trots många oavgjorda resultat så tror jag Reims har fina möjligheter att vinna idag. Notera att på hemmaplan har Reims mött endast ett lag från nedre delen av tabellen (mellan 14-20) och den vann man. Mitt speltips är att Reims vinner och jag satsar 2.5 units!
Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn