Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll

Brest - Monaco

av Lisandro Mare| Fotboll, Frankrike - Ligue 1
Dagens andra speltips hittar ni i Frankrike mellan Brest - Monaco!

Brest – Monaco
Monaco spelar riktigt bra fotboll just nu och är inne i en positiv och bra period. Man slog PSG senast med 3-1 där matchen kunde ha slutat med betydligt större siffror då Monaco hade bud på fler mål. Monaco följde upp vinsten genom en stark insats i veckans Europa League match där man besegrade Leverkusen på bortaplan med 3-2. I ligan har Monaco 8 raka utan förlust och vunnit 6 av dem. Offensivt ser det riktigt bra ut med Ben Yedder i spetsen som gjort 14 mål på 19 matcher och Embolo som agerar inhoppare stått för 12 mål. Monaco ligger på 3e plats i tabellen och är definitivt med i topp striden!

Brest är inblandad i bottenstriden och kämpar på för att hänga kvar. Brest förlorade senaste ligamatchen med 3-0 borta mo Montpellier men innan dess hade man 5 raka utan förlust (4 kryss matcher). På hemmaplan har man faktiskt tagit poäng genom att kryssa mot Marseille (1-1), Lens (1-1) och Lille (0-0) som ligger på 2a, 4e och 5e plats i tabellen. Med det sagt har Monaco vassare offensiv och tycker att dem har en fin möjlighet till att vinna idag.

Mitt speltips är att Monaco vinner och insats 2.5 av 5 units!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →