Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, serie a

Napoli - Lazio

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Dagens speltips hittar ni i Italien mellan Napoli - Lazio!

Napoli - Lazio
Napoli har imponerat stort den här säsongen både i Champions League men framförallt i Serie A där man går som tåget! Napoli leder ligan med hela 18 poäng före Inter och detta efter 24 spelade omgångar! Välförtjänt då man helt klart också spelar den bästa fotbollen i Italien och har ligans vassaste offensiv men också den bästa defensiven! Hela truppen ska ha en stor eloge men de två spelare som utmärker sig mest är utan tvekan Osimhen som har gjort 19 mål på 20 matcher och målat i 7 raka tävlingsmatcher, blir det en till idag? Den andra spelaren som har utmärkt sig och imponerat stort på mig är Kvaratskhelia som har på 20 matcher stått för 10 mål och 9 assist. Förutom målen är han väldigt delaktig i spelet och mycket kretsar kring honom, det finns en anledning till varför han kallas för Kvaradonna av Napoli fansen!

På hemmaplan har Napoli vunnit 10 av 11 matcher, kryssat 1 och har en målskillnad på 31-8!!

Lazio ligger just nu på 5e plats i tabellen där de har pendlat mellan 4-6 plats senaste säsonger. Historiskt brukar Lazio ha väldigt svårt mot topplagen där man oftast förlorar sina matcher. Lazio förlorade första mötet mot Napoli på hemmaplan med 2-1. Vill inte ta något från Lazio då dem ser bättre ut numera även defensivt från hur det brukar se ut men jag har svårt att se hur Lazio ska kunna rubba Napoli idag som växer för varje match!

Mitt speltips är att Napoli vinner och insats 3.5 av 5 units!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn