Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, championship

QPR - Watford

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Dagens speltips hittar ni i England mellan QPR - Watford!

QPR - Watford
QPR började säsongen någorlunda bra och fanns med bland topp 5 lagen efter 16 spelade omgångar men har nu kollapsat helt och befinner sig på 20e plats i tabellen. QPR har endast vunnit 1 av 19 senaste ligamatcher. Laget kommer till detta möte med 5 raka förluster där man släppt in 3 mål i varje förutom matchen mot Milwall där man förlorade med 2-1. Sett till spelet har förlusterna varit helt befogade! Man trodde laget skulle lyfta när man sparkade tränaren Critchley efter förlusten mot Middlesbrough för 3 omgångar sedan och Ainsworth fick tå över, men det ser lika illa nu som då!

Watford ligger på 10e plats i tabellen och har 4 poäng upp till kvalplatsen för uppflyttning vilket är helt klart nåbart men man måste börja förvalta sitt spel med att börja plocka några fler 3 poängare. Watford har endast vunnit 1 av 8 senaste ligamatcher men laget kryssar en hel del! Watford spelar bra fotboll och kommer till många bra lägen men får det inte att lossna riktigt. Watford kommer från 0-0 match mot Preston som man borde ha vunnit med flera bollar.

Det finns mer kvalitéer i Watford och dem har också bevisat att de kan slå vilket topplag som helst i serien. Man har till exempel vunnit mot topplagen Burnley, Sheffield, Middlesbrough, Luton och Norwich!

Jag tycker 2an på Watford känns bra men för att minimera risken något så väljer jag att spela pengarna tillbaka vid oavgjort till oddset 1.65. Insats 3 av 5 units!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →