Speltips

speltips, tips, odds, betting, fotboll, bundesliga

Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Bundesliga
Dagens speltips finner ni i Engelska Bundesliga mellan Bayer Leverkusen - Eintracht Frankfurt!

Leverkusen – Eintracht Frankfurt
Leverkusen ser riktigt heta ut och spelar bra fotboll för dagen. Man har 6 raka vinster, 4 st i ligan och 2 i Europa League. Leverkusen vann senast med 3-0 på bortaplan mot ett på nytt född Schalke som hade 8 raka utan förlust och endast släppt in 4 mål i dessa. Innan dessa tog Leverkusen en tung seger hemma mot Bayern! Leverkusen ligger i nuläget på 7e plats, 1 poäng bakom just Frankfurt som gästar idag.

Frankfurt befinner sig som sagt på 6e plats och har hittills gjort en bra säsong men har också tappat fart på senare tid, 5 raka ligamatcher utan vinst och åkte dessutom ur Champions League efter två svaga insatser mot Napoli.

Det som talar för Leverkusen är att man är inne i en bra period men också att Frankfurt haft det väldigt svårt på BayArena där man har 8 raka förluster där samtliga har varit med minst 2 måls marginal!

Mitt speltips är att Leverkusen vinner och insats 3 untis!


Klicka på Bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus:100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →