Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Julkalender Lucka Nr 1

av Lisandro Mare| Fotboll, Julkalender
Vi testar ett nytt koncept som vi på Marebros aldrig kört innan. Vi kommer att öppna en ny lucka varje dag ändå till julafton och förhoppningsvis blir det en fin julklapp till alla som följer detta! Julkalendern kommer köras som en snöboll! Har ni några frågor och funderingar kan ni ställa dem under postade inlägget på Facebook!

Konceptet i julkalendern är en form av snöboll som vi låter rulla ända till julafton. Vi öppnar en ny lucka varje dag där vi får ett odds mellan 1.20-1.30. Första stegen kommer inte kännas så mycket men ju längre vi når desto mer kommer vinstsumman att öka. Personligen startar jag med 500 kr som insats och räknar man på ett snittodds på 1.25 så blir vinstsumman strax över 100 000 kr på julafton!

Jag rekommenderar att ni kör på samma bolag som mig för att få samma utbud/odds så ni slipper ändra i spelet. Har du inget konto där sedan tidigare och vill skapa ett så uppskattar vi om du stöttar oss genom att skapa ett konto via vår hemsida, klicka på bonusknappen nedan för att komma direkt till spelbolaget! Tack på förhand och lycka till!

Snöboll steg 1


Klicka här eller på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus: Få ett gratisspel värt 100 kr!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn