Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips idag, speltips på fotboll, betting tips, odds, dagens bästa speltips

Everton - Manchester City

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Följ med när Everton tar sig an utmaningen att möta Manchester City, där form och titelstrid står i fokus. Everton, trots förbättrad form, står inför ett tufft test medan City kämpar för att undvika ytterligare poäng tapp och hålla sig i jakten på ligatiteln.

Everton – Manchester City
Everton startade säsongen ganska illa men har kommit igång och är nu i ganska god form. Laget åkte senast på 2-1 förlust på bortaplan mot Tottenham men innan dess hade man 4 raka segrar med 0 insläppta mål. Everton befinner sig exakt i mitten av tabellen med lika många vinster som för lusten (8-2-8).

Tvärt emot Everton startade Manchester City bra men har tappat form allteftersom. City har 1 vinst på 6 senaste matcher och för ovanlighetens skull också släppt in ovanligt mycket mål för att vara City. Laget befinner sig i nuläget på 5e plats i tabellen men har 1-2 matcher mindre spelade än topp 4 lagen. City har 8 poäng mindre än Liverpool som ligger etta i tabellen.

När det gäller skador missar båda lagens toppskyttar matchen idag. För Everton missar Abdoulaye Doucore matchen som har stått för 6 ligamål och för City missar Haaland matchen som stått för 14 mål. Helt klart två tunga avbräck för respektive lag men fördel för City som har andra klasspelare som kan kliva fram (Alvarez)  

Det kommer inte bli en enkel match men idag tror jag City drar längsta strået och vinner matchen och här är varför:

Everton har förlorat mot övriga topp 6 lagen dvs. mot Arsenal, Liverpool, Aston Villa, Tottenham och Man United vilket indikerar på man har mycket kvar för att mäta sig mot ett topplag som Man City.

City har inte råd med att tappa mer mark eftersom man ligger redan efter som det är. Laget kommer inte ta det enkelt på matchen, de kommer vara fullt fokuserad på att ta med sig alla 3 poängen annars ligger man jävligt risigt till i titel striden!  

Speltips: Manchester City vinner
Odds: 1,62
Insats: 2/5 units
Spelstopp: 21:15


Klicka här eller på bonus knappen för att komma till rätt spelbolag!

Bonus 100% upp till 500 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn