Speltips

Embiid, NBA, 76ers, speltips, tips

Detroit Pistons @ Philadelphia 76ers

av Marebros| Basket, NBA
“I own a lot of real estate in Andre Drummond’s head and I’m on my way to build more” - Joel Embiid, 03/11/2018. Det var orden 76ers MVP kandidat postade på sitt Instagram innan han körde över hela Pistons och framförallt Drummond med sina 39 poäng den kvällen.

Ett formsvagt Pistons med fyra raka förluster mot ligans bästa hemmalag i 76ers. Lagen har faktiskt mötts tre gånger denna säsong, en vinst på Overtime med en poäng för Pistons och två klara segrar för 76ers. Lagen möttes för bara två dagar sedan, då vann 76ers i Detroit trots att Embiid inte spelade, nyförvärvet Jimmy Butler tog taktpinnen och ledde Philly till vinsten med sina 38 poäng. Pistons bästa poänggörare Blake Griffin lyckades med 31 poäng då, han är alltså inte ens med ikväll.

Pistons utan en av sina två stjärnor (Griffin), den andra stjärnan,  Drummond har det oerhört svårt när han möter Joel Embiid. Philadelphia på hemmaplan är redan overkligt bra med 13 av 14 möjliga vinster. Man har ligans kanske mest spännande trio: Joel Embiid, Ben Simmons och Jimmy Butler. En ”Big” som kan dominera de bästa, en komplett, välbyggd och explosiv playmaker samt en av de bästa tvåvägsspelarna i basket just nu. 

Med Pistons dåliga form och tuffa spelschema. Med tanke på Blake Griffins frånvaro och Drummonds usla facit mot Embiid. Med 76ers hemmaform och generella överlägsenhet i åtanke, så känns detta som NBA-nattens kanske finaste spel. Pistons ska inte kunna hota 76ers inatt.

Speltips: Philadelphia 76ers -6,5
Odds: 1.52
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 00:55

speltips, tips, Odds, NBA, basket
Speltips

Rygga på bet365 HÄR!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →