Speltips

NBA, odds, tips, RAPTORS, Lowry

Toronto Raptors @ LA Clippers

av Marebros| Basket, NBA
Ett Raptors som försöker komma upp på benen igen och hitta tillbaka till sin fina form mot ett Clippers som spelade in på Overtime så sent som igårnatt!

Raptors kommer från två överraskande förluster, den ena mot ett dåligt Brooklyn Nets och den andra förlusten mot utmanarna Bucks. Clippers spelade igår en väldigt dramatisk och överraskande tuff match mot urusla Pheonix Suns, en match som gick ända in på Overtime. 

Raptors stora stjärna och poänggörare Leonard Kawhi kan missa matchen, han står just nu som "Game Time Decision". Samma sak gäller Clippers och deras profilstarka inhoppare Lou Williams, en man som vunnit "Sixth Man of the Year" två gånger i rad och är känd för sin förmåga att avgöra matcher under den sista quartern. Men Raptors har vunnit de flesta matcherna man spelar utan Kawhi ändå och jag tycker att man gynnas extremt mycket av att Clippers spelar back to back och kommer från en väldigt utmattande match igår. Det är dags för the Easts bästa lag att hitta formen igen, med eller utan Kawhi. Jag tror assistkungen Lowry fixar detta tillsammans med Ibaka och Siakam ikväll, därför ser jag inte Clippers som ett starkt hot ikväll. Utöver det så är Raptors ett bättre lag på pappret och man är extremt svårslagna när man spelar borta. Fina odds på Toronto laget ikväll som jag personligen inte kan motstå. 

Speltips: Toronto Raptors Moneyline
Odds: 1.62
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 04:30

Odds, speltips, bet365, NBAODDS, Moneyline
Speltips

RYGGA PÅ BET365 HÄR!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →