Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Toronto Raptors @ Golden State Warriors

av Marebros| Basket, NBA
Ett redigt, main-event värdigt heavyweight möte när Raptors möter överlägsna titelfavoriterna GSW!

Raptors gjorde jobbet igår och förstörde Clippers trots Kawhis frånvaro, det var inget snack. Det lossnade för Lowry och Ibaka klev fram lite extra mycket. Men nu ska man möta det överlägset bästa laget i hela NBA, mästarna Golden Stare Warriors med fyra all stars i startlineupen. Det är många som tror att detta troligen är NBA finalen vi får se i vår när både West och East spelat klart play-off. 

Ikväll kommer Warriors med en Steph Curry i sinnessjuk form, han sätter det mesta just nu och kontrasten mellan Warriors med Steph eller utan är nu klar med tanke på hur dåligt det gick när han var skadad under säsongen. Han är stekhet just nu och även om han skulle ha en kall kväll så finns ju alltid Durant eller Klay Thompson. Warriors är för bra helt enkelt, på det står Kawhi som Game time Decision om han ska spela för Raptors eller inte. Med eller utan Kawhi sa jag vinst igår, med eller utan Kawhi säger jag förlust ikväll.

Steph Currys form och momentum, home court för Warriors, kvalitén i laget och med tanke på att Raptors spelar back to back så tycker jag att Warriors ska stå där som vinnare när matchen blåses av. 

Speltips: Golden State Warriors -3
Odds: 1.50
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 04:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn