Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, stryktips, svenskaspel, tips, odds

Stryktips - Analys och spelförslag V.10

av Lisandro Mare| Fotboll, Stryktipset
15 miljoner i jackpot denna vecka och raden ser lite halvsvår ut, jag tror absolut att det kan bli ganska fin utdelning på 13 rätt!
Hittade två givna spikar, men fick sedan chansa till lite för att få ihop raden.

1. Manchester City – Watford 1
Man City har äntligen kopplat greppet om första platsen och kommer nog inte släppa den i första taget. Laget är i en väldigt fin form och har en ganska brutal statistik på hemmaplan med raden 14-0-1 samt 50-11 i målskillnad! Trots Champions League returen som väntar nästa vecka så är denna väldigt stark etta! City har dessutom vunnit 9 senaste inbördesmöten!

2. Cardiff – West Ham 2
Cardiff har haft väldigt svårt mot just West Ham och förlorat 7 raka inbördes matcher. Man ligger precis under nedflyttningsstrecket med två poängupp till Southampton. Cardiff förlorat sina tre senaste matcher och försvarsspelet har varit ganska usel då man släppt in 10 mål i dessa. West Ham har förlorat 4/5 senaste bortamatcher och kryssat en, men har även varit väldigt skadedrabbad en bra period och har nu börjat få ordning på truppen igen. West Ham är bättre i grunden samt har ett psykologiskt övertag på Cardiff.

3. Huddersfield – Bournemouth 1 2
Två formsvaga lag som möts där Huddersfield är ganska avsågade och ligger sist i tabellen medan Bournemouth befinner sig i mitten av tabellen. Huddersfield är utan tvekan seriens sämsta lag men Bournemouth har en fruktansvärd dålig bortafacit på senare tid. Bournemouth har förlorat 9 raka bortamatcher och 4-28 i målskillnad! Båda lagen vill nog vinna denna match för att komma på rätt spår igen.

4. Leicester – Fulham 1
Leicester vaknade till liv efter tränarbytet och vann mot Brighton för två omgångar sen men torskade på övertid senast mot Watford på bortaplan. Trots förlusten så märker man ändå en uppryckning. Fulham är helt under isen och ligger nästsist i tabellen. Man har inte vunnit på bortaplan än och har raden 0-2-13 samt 9-37 i målskillnad! Trots stora investeringar i truppen så får man spelmässigt inte riktigt till det. Jag tror att sista tåget har åkt för Fulham och kommer förmodligen spela i Championship nästa säsong!

5. Newcastle – Everton 1
Newcastle har tagit sig i kragen och har börjat vinna på St. James Park där man har fyra raka vinster. Laget ligger på 14e plats med sex poäng tillgodo på Cardiff som ligger under nedflyttningsstrecket. Newcastle behöver fortsätta ta sina poäng och detta gör man som sagt bäst på hemmaplan! Everton är inte helt ofarliga men bortaspelet har sviktat och vinsterna har kommit Leicester, Burnley, Huddersfield och Cardiff. Lär bli tuffare motstånd nu mot ett Newcastle som är på uppgång.  Ska vi säga 1-0?

6. Southampton – Tottenham X2
Southampton har kniven mot strupen och ligger precis ovanför nedflyttningsstrecket, man gjorde en bra insats på Old Trafford mot Man United där man tappade i slutminuterna till 3-2. Tottenham har tre raka matcher utan vinst och tappat sin titeljakt, man får koncentrera sig på att hålla en champions League plats istället. Tottenham kommer från ett avancemang i Champions League i ett dubbelmöte mot Dortmund som man totalt vann med 4-0. Tror detta boostar självförtroendet men Southampton har krigat på bra på sistone och självklart så finns kryssrisken där!                                                                                                         

7. Bristol City – Leeds 1
Bristol började året på ett strålande sätt och vann 7 raka matcher innan förlusten kom med 3-2 mot serieledaren Norwich som man för övrigt gjorde en bra insats mot. Bristol förlorade sedan även mot Birmingham men tog poäng senast på bortaplan mot ett formstarkt Preston vilket visar att formen är på väg mot rätt riktning igen. Leeds ligger på andra plats och kommer från en 4-0 vinst mot topplaget West Bromwich! Men utan hemmastödet så har Leeds haft problem med bortaspelet på senare tid där man endast vunnit 1/5 senaste matcher. Jag känner att Leeds är ganska ojämna där dem i princip kan förlora mot vilket lag som helst och därmed chansspika ettan!

8. Nottingham – Hull 1 2
Båda lagen ligger på 50 poäng var och har 4 poäng upp till kvalplatsen. Nottingham vann första mötet med 2-0 och har denna gång även fördel av hemmaplan. Man kommer från en väldigt blek insats mot Stoke senast som man förlorade med 2-0. Hull har varit lite upp och ner men har nu två raka vinster men dessa var på hemmaplan, på bortaplan så har man 3 raka förluster istället. Nottingham känns mer stabilt men vi ska inte bortse från Hulls vassa anfallsspel.

9. Bolton – Millwall X2
Bolton ligger nästsist i tabellen och läget ser ganska mörkt ut. Laget har vunnit 2/25 senaste och förlorat 18 av dessa! Senast förlusten mot Swansea så åkte man dessutom på två utvisningar vilket kommer att påverka truppen i detta möte!  Millwall har inte heller rosat marknaden direkt. Man ligger på 20e plats och kommer till detta möte med tre raka förluster. Utgångstipset går till Millwall i detta möte.

10. Derby – Sheffield W. 1X
Derby fick äntligen en vinst senast efter tre raka förluster. Vinsten kom mot ett väldigt bortasvagt Wigan som har raden 1-3-13, så det kanske inget man ska hurra för direkt. Men oavsett så bröt man ett negativ trend och det för alltid med sin en ny energi speciellt när man slåss om kvalplatserna. Sheffield W. har verkligen varit svårslaget på sistone, laget har 8 raka matcher utan förlust och har dessutom hållit nollan i sex av dessa! Derby känns ändå som det vassare laget men jag garderar snabbt med ett kryss.

11. Middlesbrough – Brentford 1X
Middlesbrough ligger på 5e plats men tycker inte att man har imponerat på något vis, har lite svårt med att göra mål och behöver alltid grisa till det för att vinna sina matcher. På Riverside Stadium så har man snittat 1,06 mål framåt på 17 spelade matcher, känns ganska snålt för att vara ett topplag. Brentford känns som ett helt annat lag sedan slutet av december, om vi räknar på deras 12 senaste matcher så har man raden 7-3-2. Bortaspelet har dock varit ganska dåligt under hela säsongen. Visserligen ska Middlesbrough vara favoriter men tycker att dem är för överstreckade så det får bli en gardering!

12. Queens PR – Stoke X2
När Queens PR kände sig på säker mark så rasade allting och har nu förlorat 8/9 senaste matcher! Nu ligger man på 18e plats och har 9 poäng tillgodo för nedflyttningsstrecket. Stoke har verkligen varit en besvikelse denna säsong och har samlat 2 poäng mer än Queens PR. På bortaplan så har man endast vunnit 2 matcher på 17 försök men kryssat hela 10 gånger! Laget känns iaf i bättre form med fyra raka utan förlust och en stabil seger senast mot Nottingham med 2-0. Jag går emot strömmen och utgår från 2:an

13. Reading – Wigan 1X
Reading på 21a plats mot Wigan på 19e placering. Båda lagen kämpar för att hänga kvar och detta märks på resultaten. Reading har förlorat 1/7 senaste medan Wigan har förlorat 1/6 senaste.  Båda lagen har mycket att förlora och jag förväntar mig en ganska tight match. Fördel för hemmaplan då Wigan har varit fruktansvärd dåliga i sitt bortspel där man inte vunnit på 15 raka matcher och förlorat 13 av dessa! 1X borde räcka långt här!

Veckans säkra: 
Manchester City kommer inte släppa taget om ligan nu när man äntligen har tagit över taktpinnen. Det kommer krävas väldigt mycket för att tappa poäng här!

Veckans chans: 
Bristol City har visat att man är ett bra lag när allting väl stämmer och har helt klart chans på en vinst.

Veckans rensare:
Med tanke på Nottinghams bleka insats senast så har Hull alltid chans till en vinst med sin vassa offensiv!

Antal rader: 256
Antal halvgarderingar: 8
Antal helgarderingar: 0
Spelstopp: Lördag klockan 15:59

 

Klicka här för att komma direkt till Svenskaspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn