Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Lördagens guldkorn

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Våra guldkorn som vi plockat ut under 2019 har inneburit 100% winrate så varför inte fortsätta med det? Ikväll hittas ett stort värde på ett Milan med fin form!

Ett Chievo som är under isen och kommer med största sannolikhet åka ner till Serie B!
Inte mycket som går deras väg denna säsong, man ligger sist med 10 poäng och har enbart EN vinst på 25 Serie A matcher och då är det väldigt svårt att hålla sig kvar i högsta ligan. Avståndet till säker mark känns alldeles för stort, visst har man fortfarande chansen men 12 poäng upp till säker mark känns lite för mycket, tekniskt sett behöver dem 13 poäng pga målskillnaden. Hade möjligtvis avstått denna match om Chievo hade 1-5 poäng upp till säker match för då hade motivationen varit på topp men nu tror jag inte ens spelarna/ledningen har hopp om att vara kvar i Serie A. Inte nog med det så möter man ett av lagen som spökat väldigt många gånger under säsongen, Chievo har ej vunnit mot Milan sen 2005! På dem 20 senaste inbördes på hemma/bortaplan från 2009-2018 så har Milan vunnit 17 matcher och kryssat 3.

En väldig skum odds höjning på Milan från 1.55 till 1.70, inget som skrämmer oss!
Som rubriken lyder, Milan har gett 1.55 i princip hela vägen, även i natt men under dagen så höjdes oddset upp till 1.70, varför? Ingen aning! Hittar verkligen ingen information kring det, det kan inte vara något stort för då hade många tidningar skrivit om det på direkten. Idag väljer att vi kör den raka tvåan, spelvärdet är alldeles för bra till 1.70, speciellt med Milans form med 9 raka matcher utan förlust där man enbart släppt in 2 mål! Inte nog med det så har man väldigt mycket att spela om så motivationen lär vara på topp, man ligger på en 3e plats vilket innehåller en Champions League plats, man har Inter 1 poäng bakom sig och Roma 4 poäng bakom sig, här har man inte råd att tappa några poäng alls och går för full pott!

Sammanfattning kring vårt speltips:
Milan har allt att spela om, man är inne i sin bästa form dem senaste 10 matcherna denna säsong mot Chievo som har sämst form utav alla men även laget som släppt in flest mål i hela serien. 1.70 på Milan är 100% ett bra spel, sen återstår det att se om man gör jobbet på planen, lycka till! 

Speltips: Milan Vinner
Odds: 1.70
Insats: 3.5/5 Unit
Spelstopp: 20:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn