Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Chelsea - Wolverhampton

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Dagens match hittar ni i Premier League mellan Chelsea - Wolverhampton. Chelsea har mer att spela om och kommer förmodligen att hålla i taktpinnen idag!

Chelsea har ryckt upp sig sedan förlusten i FA Cupen mot Man City och kommer till detta möte med tre raka vinster. Det var välbehövliga poäng för Sarri som har fått ordning på laget igen. Chelsea ligger på 6e plats med 56 poäng, 2 poäng efter 4e placerade Man United. På Stamford Bridge har man varit ganska starka hela året och har raden 9-4-1 samt 28-9 i målskillnad. Laget är ute ur alla engelska cuper och kan därmed koncentrera sig framför allt på Premier League men även på Europa League.

Wolverhampton ligger på precis under Chelsea men ändå skiljer det hela 13 poäng mellan lagen. Laget har gjort en bra säsong men det finns inget mer att hämta denna säsong förutom att spela av den. Wolverhampton har mött ganska lätt motstånd på sistone så som Newcastle, Bournemouth, Huddersfield och Cardiff och lyckades med att vinna en (mot Cardiff senast). Det kommer definitivt bli ett helt annat tempo idag!

Sammanfattning:
Chelsea känns helt klart vassare och är mer motiverad inför dagens match. Varje match är en måste match framöver, speciellt när man ligger sist bland topp sex lagen. Wolverhampton har som sagt gjort en bra säsong men Chelsea har verkligen vaknat till nu och är det bättre laget. Visst ska Chelsea vinna på Stamford Bridge i jakten på Champions League plats?


Speltips: Chelsea vinner
Odds: 1,54
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 15:05

 

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn