Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, stryktips, svenskaspel, odds, betting

Stryktipset - Analys och spelförslag V11

av Lisandro Mare| Fotboll, Stryktipset
Speltips för Stryktipset: Jag tror inte på några större överraskning denna helg men det fanns ändå några fina drag att plocka!

1. Swansea - Manchester City 2
FA-Cup: Här finns det egentligen inte så mycket att säga till om.  Swansea har gjort en dålig säsong i Championschip och har hittills haft lätt motstånd i FA-Cupen, här tar det stopp! Manchester City har imponerande Facit och manglar i princip allting som kommer i deras väg. Laget har vunnit 17/19 senaste matcher (alla tävlingar) Det spelar ingen roll vilket lag dem mönstrar i detta möte då dem flesta bänkspelarna man har går in i dem flesta Premier League elvor.

2. Wolverhampton – Manchester United 1X
Fa-Cup: Wolverhampton lyckades att få med sig en poäng borta mot ett Chelsea som var på uppgång. Som nykomling i Premier League så har man gjort en bra säsong och ligger på 7e plats men har inte så mycket att spela om längre det blir en fullsatsning i denna cup match. I sitt senaste möte mot Arsenal så åkte man på sin första förlust i liga sedan Solskjaer tog över.  Man är vidare i Champions League, krigar med Chelsea, Tottenham, och Arsenal om viktiga placeringar i ligan och har en fortsatt lång skadelista. Jag tror inte man prioritera Fa Cupen just nu och spelare behöver vila.

3. Bournemouth – Newcastle 1X
Efter 5 raka matcher utan någon vinst så fick Bournemouth senast äntligen med sig en efterlängtad seger. Laget har ändå varit ganska bra på hemmaplan med raden 7-4-4 och dem fyra förlusterna har kommit mot starka lag som Man U, Arsenal, Liverpool och Man City så det är inget att direkt skämmas över.  Newcastle har spelat upp sig på sistone och gjorde en jätte insats senast genom att vända 0-2 underläge mot Everton till 3-2 i slutskedet av matchen!  Dock är det på hemmaplan som uppryckningen har kommit där man har vunnit 5 raka matcher, på bortaplan har man 6 raka utan vinst.

4. Burnley – Leicester 1
Burnley har tappat den fina formen som man tidigare hade och kommer till detta möte med tre raka förluster. Laget ligger ganska risigt till på 17e plats, 2 poäng före Cardiff som ligger under nedflyttningsstrecket.  Leicester ligger i mitten av tabellen och har egentligen inget att spela om. Det har varit mycket turbulens kring laget denna säsong och nu vill man bara spela av den.  Leicester har dock vunnit 2/3 senaste matcher sedan tränarbytet men dessa har kommit på hemmaplan. Jag kör en motivations etta i denna match.

5. West Ham – Huddersfield 1
West Ham ligger på 9e plats och har egentligen ingenting att spela om förutom att spela av säsongen. Under en längre period så har man varit väldigt skadedrabbad men det har ljusnat upp nu, dem flesta är tillbaka för från sjukstugan och är redo för spel. Huddersfield ligger sist och kommer med största sannolikhet att åka ur Premier League. Laget har förlorat 15/17 senaste matcher och här finns det inte så mycket att snacka om! En stark etta!

6. Aston Villa – Middlesbrough 1X
Aston Vill har kommit igång igen och har nu tre raka vinster. Defensiven har lyft sig rejält och släpper inte in lika många mål numera. Laget ligger på 8e plats och har bara 2 poäng upp till en kvalplats. Middlesbrough ligger på 5e plats och kommer till detta möte med två raka förluster som kom på hemmaplan.  Middlesbrough måste ta sig i kragen nu för att inte tappa sin placering och jag tror att man kommer prioritera en poäng här. Jag utgår från krysset med en gardering för Aston Villas fina form.                                                                                                        
7. Brentford – West Bromwich 1X

En väldigt lurig match då Brentford har varit väldigt hemmastarka sedan årsskiftet och vunnit 6/7 matcher samt kryssat en medan West Bromwich spelar bättre på bortaplan och vunnit 8/11 senaste bortamöten.  Det skiljer 15 poäng mellan lagen till West Bromwich fördel men känslan lutar mer mot hemmalaget denna gång.  Har ni råd så tycker jag att ni ska stänga matchen annars går vi som sagt på känslan och spelar 1X

8. Hull – Queens PR 1
Hull har fortsatt chans på en kvalplats och spelat väldigt bra på hemmaplan där man har vunnit 7/8 senaste matcher och dessutom snittat 3,14 mål/match i dessa.  Läget är helt annat i Queens PR som har förlorat 9/11 senaste och har 5 raka förluster på bortaplan! En given spik!

9. Ipswich – Nottingham 1X
Ipswich ligger sist i tabellen, har väldigt svårt med att vinna matcher och trots att det finns en liten möjlighet till att hänga kvar så kommer man förmodligen att spela i League One nästa säsong. Ipswich har 10 raka matcher utan vinst men spelat många kryssmatcher på sistone och släpper inte alls in lika många mål som man brukar annars göra. Nottingham har 3 poäng upp till Derby som befinner sig på uppflyttningsplats och har därmed allting att spela om. Formen är dock inte det bästa och på bortaplan så har man 9 raka matcher utan att vinna, man har även haft svårt med att göra mål och blivit nollade i 6 av dem 9 matcherna!

10. Preston – Birmingham 1X
Preston är i bra form och kommer från en tung bortaseger mot Middlesbrough. Laget har 11 raka matcher utan förlust och vunnit 7 av dem.  Preston ligger på 9e plats och målet ät självklart en kvalplats vilket är inom räckhåll. Man har dock varit bättre på bortaplan där man har 5 raka vinster. På hemmaplan har det gått betydligt trögare, man har svårt med att göra mål och kryssar därmed alldeles för ofta. Birmingham ligger på 12 plats och kommer till detta möte med 3 raka förluster i bagaget. 1X borde räcka här.

11. Rotherham – Norwich X2
Rotherham tog senast sin första bortaseger i ligan sedan april 2016!! Laget ligger under nedflyttningsstrecket och segern senast var väldigt välbehövligt. Rotherham har endast förlorat 1/8 senaste matcher och har verkligen kämpat på bra för att försöka hålla sig kvar. Norwich leder serien och spelar väldigt bra för dagen.  Man brukar dominera sina matcher och har 5 raka segrar inför detta möte.

12. Sheffield W. – Blackburn 1
Sheffield har äckligt bra defensiv just nu och har 10 raka matcher utan förlust samt hållit nollan i 7 av dem. Laget ligger på 11e plats och smyger sakta fram i tabellen utan att göra något större väsen av sig. Blackburn vann senast sitt hemmamöte mot Wigan men innan dess så förlorade man 6/7 matcher och släpper till väldigt många mål, speciellt på bortaplan. Sheffield borde ha kontroll på detta med sitt starka defensiv!

13. Stoke – Reading 1X
Stoke har varit en stor besvikelse denna säsong och nu är det bara att spela av den.  Laget ligger så långt nere som en 17e plats. Formen är helt okej just nu, man har 6 raka matcher utan förlust men kryssat 5 av dem. Man håller tätt bakåt men har svårt med målskyttet. Reading ligger på samma poäng som Rotherham som befinner sig under nedflyttningsstrecket och varje poäng räknas just nu. Bortaspelet är riktigt dåligt, man vann sin senaste mot jumbon Ipswich men innan dess så hade man 14 raka utan vinst! Reading är nog nöjd med ett poäng här och 1X känns väldigt stabilt!

Veckans säkra: 
Manchester city står för kupongens säkraste match, det skiljer en division mellan lagen och City är en segermaskin just nu. Har väldigt svårt att se hu Swansea kan stoppa detta lag!  

Veckans chans: 
Enligt spelbolagen så är Burnley underdog i denna match och man hittar spel på dem runt 3 ggr pengarna, här satsar jag egentligen mycket på motivation och därmed chansspikar!

Antal rader: 256
Antal halvgarderingar: 8
Antal helgarderingar: 0
Spelstopp: Lördag klockan 15:59

 

Klicka här för att komma till Svenskaspel

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn