Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Helgens kupong + vinstboost

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Då var det återigen dags för en kupong som pågår från lördag och avslutas på söndagen. Förra veckan testa vi lyckan men var tyvärr ett mål ifrån då vi behövde en Chelsea vinst. Kupongen körs via MrGreen då många ännu inte utnyttjat deras vinstboost ännu. Deras erbjudande: Rygga tex denna kupong för max 500 kr, skulle den sitta så får vi 8950 kr istället för 4475 kr, inget omsättningskrav och kan ta ut pengarna direkt! Erbjudandet hittar du här nedanför.

AZ Alkmar - Ajax
Vi kan ju börja med det mest spelvärda i mitt tycke, AZ över 4.5 hörnor till otroligt fina 1.85. Handlar om två lag som har väldigt mycket att spela om, Alkmar som ligger på fjärde plats och är 3 poäng ifrån en Europa League plats mot Ajax som ligger på andra plats, 2 poäng bakom PSV som toppar ligan. Alkmar må vara bra men vi kan inte förneka att Ajax är ett betydligt bättre lag och man mycket väl ta ledningen vilket hade gynnat vårat spel ännu mer. När det gäller hörnspel så är Alkmar otroligt effektiva, utav någon anledning kunde jag bara kolla statistik för 17 senaste ligamatcherna så statistiken kan mycket väl se ÄNNU bättre ut. Med det sagt så har Alkmar fått med sig minst 5 hörnor i 16 av dem 17 senaste matcherna, den gången man inte klev över linan så fick man exakt 4 hörnor. Dessa 17 matcher har man fått med sig totalt 138 hörnor, ett snitt på skyhöga 8.1 hörnor/match. Liksom, får man med sig 23 hörnor i en match, ja då är man ett hörnglatt lag.
Speltips: Alkmar över 4.5 hörnor @1.85

Betis - Barcelona
Hemmalaget Betis har gjort en bra säsong och ligger på 8e plats men under söndagen har man inga poäng att hämta när liga ettan och seriens bästa bortalag kommer på besök. Barcelona kommer från en 5-1 kross mot Lyon och visst hade man en lekstuga med Messi på humör med sina 2 mål och 2 assist. På tal om Messi så har han även gjort 4 mål på dem 2 senaste matcherna mot just Betis. Men ska vi komma till kritan så är faktiskt inte Betis ett dåligt lag, man kan spela fin fotboll MEN oftast så har dem defensiva bekymmer vilket ett bra lag kan utnyttja, Betis har släppt in 8 mål på dem 4 senaste hemmamatcherna. Kollar vi inbördes så är det stor fördel till Barcelona, på dem 13 senaste matcherna har man 10 vinster, 2 kryss och 1 förlust, Barcelona har även gjort minst 2 mål i 12 av dessa 13 matcher, man gör det återigen samtidigt som håller tätt i defensiven?
Speltips: Barcelona asian -1.5 @2.20

Abeerden - Livingston
3an mot 9an och här håller jag hemmalaget Abeerden som ganska klara favoriter, man är riktigt bra på hemmaplan, visserligen har man inte alltid plockat tre poängarna i matcher man borde men man spelar en fin fotboll och man har haft mycket stolpe ut många gånger. Livingston är OK men inget mer, deras bortaspel är dock väldigt illa och förhoppningsvis fortsätter det under lördagen. 14 raka bortamatcher utan vinst, 5 kryss och 9 förluster med målskillnaden 6-20. Man är även ligans näst sämsta bortalag! Inbördes så har Abeerden stort övertag, dem 9 senaste matcherna så har Abeerden vunnit 7 och kryssat 2 med målskillnaden 18-4. Det mesta talar för en stark etta här!
Speltips: Abeerden vinner @1.63 

Heerenveen - De Graafschap
Även här är det en väldig viktig match för bägge lagen men samtidigt är Heerenveen minst 1-2 nivåer bättre som lag. Heerenveen ligger just nu på en 8e plats, 3 poäng ifrån Europa League play off medans Graafschap ligger näst sist, 4 poäng upp till säker mark. Heerenveen har verkligen INTE imponerat på hemmaplan denna säsong men under lördagen har dem chansen att vända på trenden när man tar emot seriens näst sämsta bortalag med 1 vinst och målskillnaden 7/34. Det enda ''farliga'' med denna match är att Graafschap har väldigt mycket att spela om men samtidigt har även Heerenveen det, sen får vi inte glömma att Graafschap är nykomlingar!
Speltips: Heerenveen vinner @1.50

Det totala oddset landar på 9.95, är du ny kund och satsar 500 kr på denna kupong så blir själa vinsten 8950 kr istället för 4475 kr. Pengarna kan man plocka ut direkt utan att behöva omsätta, erbjudandet kan du ta del utav via den gröna fliken här nedanför. Spelstopp på kupongen är lördag klockan 16.00 och hittas i Holland/Spanien/Skottland, lycka till!

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn