Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

West Ham - Huddersfield

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Speltips: En premier league match mellan West Ham - Huddersfield. Hemmalaget har inte så mycket att spela om medan Huddersfield är helt under isen!

Läget i hemmalaget:
West Ham ligger på 9e plats och har egentligen bara säsongen att spela av. Man har varit skadedrabbade under en längre period men har nu ljusnat upp och dem flesta är tillbaka från sjukstugan och är redo för spel. Laget har vunnit 5/8 senaste hemmamatcher och förlorat en. Kanske dags för Manuel Pellegrini att testa och köra med 2 anfallare idag?

Läget i bortalaget:
Huddersfield ligger sist i tabellen och kommer med största sannolikhet åka ur premier League denna säsong. Laget har förlorat 15/17 senaste matcher och detta duger inte för ett Premier League lag. Det finns egentligen inget positivt att säga om Huddersfield, man får utgå från en förlust i resterande matcher som dem ställer upp i.

Sammanfattning:
Det finns en klar klasskillnad mellan lagen och även om West Ham inte har mycket att spela om så ska man slå Huddersfield i dagsläget. Kan även tillägga att Huddersfield inte gjort ett enda mål på 6 raka bortamatcher!

Speltips: West Ham vinner
Odds: 1,60
Insats: 4/5 units
Spelstopp: Klockan 16:00

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn