Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Newry City AFC - Glenavon

av Lisandro Mare| Fotboll, Nordirland - Premier
Lördagens speltips: Sist placerade Newary City är i en usel form med 13 raka matcher utan vinst medan Glenavon har det kämpigt på bortaplan där man endast vunnit 1/9 senaste matcher.

Läget i hemmalaget:
Newry City ligger sist i tabellen och har hittills endast skrapat ihop 17 poäng på 32 spelade matcher och har raden 4-5-23 samt 23-60 i målskillnad. Man har förlorat 12/13 senaste matcher och kryssat 1 och på hemmaplan så har man förlorat 7/8 senaste och kryssat 1. Med andra ord så ser läget inte alls bra ut och man har det fortsatt tufft. Om vi kollar lite närmare på dem poängen man har tagit så har det i princip varit mot samma 3-4 lagen och har för det mesta förlorat mot dem andra lagen både hemma och borta.

Läget i bortalaget:
Glenavon hittar vi på 4e plats med raden 16-9-7 och en målskillnad 59-40. Formen är ganska okej då man har vunnit 4/6 senaste matcher, kryssat 1 och förlorat 1 och bland vinsterna så har man slagit serieettan. Man har dock haft det lite svårare på sistone med att vinna på bortaplan där man endast vunnit 1/9 senaste matcher och kryssar väldigt mycket men till deras försvar så har man mött bara bra lag sista tiden vilket gör kryssen befogade!

Sammanfattning:
Det råder inga tveksamheter om att det är stor skillnad mellan lagen, det skiljer hela 40 poäng mellan dem och det säger sitt tydliga språk. Lagen har redan mötts två gånger denna säsong där Glenavon vann båda. Nu har Glenovan verkligen läge till att komma in i vinnarspåret på bortaplan. Newry City form är helt katastrof och det finns inget som tyder på trendbrott i denna match heller. Det blir ett mellanbet på en Glenavon vinst.


Speltips: Glenavon vinner
Odds: 1,57
Insats: 2.5/5 units
Spelstopp: Lördag klockan 18:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn