Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Gebenbach - Jahn Forchheim

av Lisandro Mare| Fotboll, Tyskland - Oberliga Bayern Nord
Speltips: Dagens match spelas i Tysklands Oberliga där serieledarna Gebenbach ställs mot ett Jahn Forchheim som har stora problem med sitt försvarsspel!

Läget i hemmalaget:
Gebenbach toppar tabellen med 57 poäng och har Aubstadt i hälarna med sina 54 poäng som också har en match mindre spelad. Det verkar vara en kamp mellan dessa två lag för en uppflyttning och det finns inga marginaler för felsteg. För övrigt så är formen riktigt bra och har vunnit 6/7 senaste matcher där man bland annat även besegrade just serie tvåan Aubstadt.  Annars så har man fyra raka vinster där man har vunnit med minst två mål per match. På hemmaplan så har man raden 9-2-1 samt 34-15 i målskillnad.

Läget i bortalaget:
Jahn Forchheim ligger på 16e plats och är en av lagen som riskerar att åka ur ligan. Försvarspelet är uruselt och man läcker som bara den. Speciellt på bortaplan där man har släppt in 21 mål på senaste fyra matcher vilket blir ett snitt på hela 5,25 mål per match!!! Man förlorade även första mötet på hemplan mot Gebenbach med 3-4.

Sammanfattning:
Gebenbach är i en härlig form och vinner sina matcher på ett övertygande sätt då man oftast vinner med minst två bollar. Idag möter man ett lag som har en hönsgård i försvarslinjen och detta bör man dra nytta av med sitt fina anfallsspel. Man har som sagt Aubstadt i hälarna och målskillnaden kan bli avgörande i slutändan, som läget är just nu så har Aubstadt bättre målskillnad med 9 mål! Gebenbach ska bara vinna dagens match och förhoppningsvis med mer än ett mål!


Speltips: Gebenbach handicap -1.5
Odds: 1,61
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 15:00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn