Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Roma - Napoli

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Igår satte vi två fina spel till 1.70 samt 1.72 men under natten förstördes de mesta då Royal Pari svek totalt, kollade andra halvlek och det va nog en utav dem sämsta matcherna jag någonsin sett dem prestera och då har jag ändå sett väldigt många matcher. Svårt och förklara för dem som inte såg matchen men kändes som att matchen var förlorad innan den ens börja, man ville inte spela fotboll och deras försvar va överdrivet öppet, den matchen var väldig skum, sen kan vi även tillägga att man fick två utvisningar, på hemmaplan.. Idag är det söndag och under senaste månaderna har just denna dag varit min bästa, återstår att se om vi kan avsluta veckan snyggt!

Roma - Napoli Speltips:
Väldigt viktig match för Roma, man placerar sig på en femte plats, 4 poäng bakom Milan som håller den sista Champions League platsen. Man har spelat en match mindre än Milan så klarar man av att plocka alla tre pinnar under eftermiddagen så är man enbart 1 poäng bakom. 

Hyfsad viktig match för Napoli men dem kan spela lite mer avslappnat, man ligger på en andra plats med en match mindre spelad och har 9 poäng tillgodo för CL platserna. Fortfarande ganska många matcher kvar att spela men har väldigt svårt att se dem tappa en CL plats. Oavsett vad så är motivationen hög hos bägge lagen, vem vill liksom inte vinna detta stormöte?

Vi kommer ha två olika spel på denna match, vårt huvudspel är Roma över 4.5 hörnor till 1.55 som suttit 14/15 hemmamatcher sedan en tv peng på över 5.5 hörnor till 2.10. Viktigt att vi anpassar insatserna så att vi går plus om bara huvudspelet går in. I Italien har Roma fått minst 5 hörnor i 13 raka hemmamatcher, totalt 88 hörnor vilket ger oss ett snitt på 7.3 hörnor/match, otroligt fint snitt och spelet känns väldigt bra, speciellt när Napoli är ett bra lag och lika gärna kan ta ledningen vilket gynnar vårt spel ännu mer. 

Speltips ett: Roma över 4.5 hörnor
Odds: 1.55
Insats: 4/5 Unit

Speltips två: Roma över 5.5 hörnor
Odds: 2.10
Insats: 2/5 Unit
Spelstopp: 15.00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn