Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Fiorentina - Bologna

av Lisandro Mare| Fotboll, Italien - Serie A
Pioli sade upp sig och Fiorentina har plockat in gamla bekantingen Vincenzo Montella för att vända den negativa trenden – har han vad som krävs?

0-1 hemma mot Frosinone(!) blev droppen och Pioli lämnade in sin avskedsansökan.

In kommer Vincenzo Montella vars tränarkarriär har varit något brokig på senare år då han har fått sparken från både Milan och Sevilla efter inte alltför lång tid och frågan är om han klarar av att vända skutan åt rätt håll.

Vincenzo Montella säger inför matchen att det är viktigt att göra bra ifrån sig i ligan, trots den hopplösa positionen i mitten, för att hitta formen inför inför rond två av semifinalerna i Coppa Italia. Men det kanske är enklare sagt än gjort med ett lag som bara vunnit en av de 10 senaste matcherna och släppt in mål på löpande band.

Bologna å sin sida har gått som tåget de senaste matcherna med fyra segrar och en förlust och man lär se sin chans att plocka ytterligare poäng här, vilket behövs då man endast ligger två poäng över nedflyttningsstrecket. Bologna har gjort mål i 9/10 senaste matcherna i ligan. Man är dock inte vattentäta defensivt och har släppt in mål i alla bortamatcher utom tre.

Inget av lagen dras med skador på några nyckelspelare utan kan ställa upp med bästa möjliga manskap.

Nya tränare brukar ju kunna medföra en vitamininjektion till en början i alla fall, och så kan ju mycket väl bli fallet här också, men jag tror inte att Fiorentina – som har läckt som ett såll – klarar av att hålla nollan mot ett smådesperat Bologna som gjort 11 mål på sina fem senaste matcher och är så illa tvungna att gå på offensiven här också. Dock kan Fiorentina väl mycket väl klara av att göra mål själva...

Att båda lagen gör mål ger 1.80 på Betfair och det tycker jag känns som ett fint odds med tanke på omständigheterna!

Speltips: BLGM
Odds: 1.80
Insats: 1/5 units
Spelstopp: 15:00 (14 april 2019)

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn