Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Liverpool - Chelsea

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Premier League
Frågade Facebook gruppen om ni ville gambla och visst ville ni det! Här kommer fyra olika spelförslag på dagens toppmatch mellan Liverpool - Chelsea. Dessa fyra spel har jag redan bestämt mig för utan ens att kolla statistik då jag helt enkelt tror Liverpool gör jobbet idag, analysen är för er som kanske inte är så insatta och inte vill rygga spelen blint.

Liverpool - Chelsea Speltips:
Jag kan börja med att skriva ner alla spelförslag och efter det kör vi en analys kring spelen och hur jag tänker. Spel ett: Liverpool vinst. Spel två: Liverpool över 1.5 mål. Spel tre: Liverpool vinner hörnorna första halvlek. Spel fyra: Resultat när som helst 2-0 (Detta spel innebär, om Liverpool under matchen leder med 2-0 så sitter spelet, spelar ingen roll om matchen till slut slutar 5-5).

Nu till lite info kring matchen, Liverpool har haft det svårt hemma mot Chelsea senaste åren, dem 5 senaste hemmamatcherna har man ännu inte vunnit, 4 kryss och 1 förlust. Visst kan det påverka lite men inget som skrämmer iväg mig, Liverpool har gjort en magnifik säsong detta är medans Chelsea inte övertygat alls, utan Hazard hade dem nog inte ens krigat om en Europa League plats.

Denna match kan i princip avgöra ligan, Liverpool ligger på 82 poäng, City har 80 poäng med en match mindre spelad så man har verkligen inte råd att tappa några poäng. Vinner man ikväll så tror jag faktiskt att man även vinner ligan, utöver denna match har man ett extremt enkelt spelschema där man möter Cardiff, Huddersfield, Newcastle och Wolverhamton, utan någon underskattning så hade allt annat än fullpott dessa matcher varit ett fiasko. 

Att Liverpool skulle hålla såhär hög klass hela vägen trodde jag verkligen inte och på hemmaplan är man det enda laget som ännu inte förlorat med raden 14-2-0 samt målskillnaden 46/10, en målskillnad som innebär strax under 3 mål framåt/match samt 0.6 insläppta/match, man kan ju konstatera Klopp verkligen fått ordning på den defensiva biten om man jämför med tidigare säsonger. 

I ligan har Liverpool vunnit 8 av dem 9 senaste matcherna, dessa 8 matcherna har man gjort minst två mål, tuffaste motstånd va Arsenal där man vann med 2-1 samt Tottenham som man krossa med 5-1. Sist men inte minst när det gäller Liverpool och det är hörnorna, statistiken ser även bra ut där men det är inte avgörande faktorn till varför jag valde spelet, jag valde spelet eftersom jag tror Liverpool startar offensivt från början medans Chelsea spelar lite mer avvaktande. Med det sagt så kan vi dra statistiken lite snabbt, på dem 10 senaste hemmamatcherna i ligan så har man vunnit hörnspelet första halvlek 9 gånger, 1 gång har slutat lika, dessa matcher har man snittat 4.4 hörnor första halvlek. Chelsea har på dem 5 senaste matcherna snittet 2 hörnor under första halvlek.

Nu över till Chelsea, ett lag jag faktiskt spelat på ganska ofta på hemmaplan vilket även har gett utdelning men har jag varit imponerad? NEJ. Man har plockat många poäng denna säsong och den enda anledningen till det är Hazard, en spelare som verkligen kan göra skillnaden och HAR gjort det många gånger denna säsong och det är ju Klopp väl medveten om, stoppar Liverpool Hazard idag så är vinsten till 90% klar i mitt tycke. 

Hur har man presterat på bortaplan då? Svaret är dåligt, 6 raka Premier League matcher där man inte lyckats hålla nollan och då har man mött sämre lag som Cardiff, Fulham, Bournemouth. Dessa 6 matcher har man 2 vinster och 4 förluster men värst av allt är ju målskillnaden: 4 gjorda mål och 16 insläppta.

Kort sammanfattning kring våra speltips:
Nu vet ni lite hur jag tänker, de mesta av statistiken är även på vår sida men det betyder inte att spelen är säkra för det är dem inte, det viktigaste återstår fortfarande och det är jobbet på planen, det är trots allt en toppmatch och då kan allting hända men fortsätter Liverpool spela som man gjort under denna säsong medans Chelsea spelar som dem hittills gjort så ser jag bara en utgång och det är en Pool vinst. Liverpool har även en Champions League match om 3 dagar mot Porto men jag tror inte fokuset ligger där för 5 öre då man vann första matchen bekvämt med 2-0 och idag kommer Klopp mönstra bästa möjliga elvan. Chelsea har också mycket att spela om, skulle Liverpool ta ledningen så kommer man få väldigt stora utrymmen för kontringar och då kan mycket väl 2-0 också komma. Lycka till!

Speltips 1: Liverpool vinner
Odds: 1.72
Insats: 4/5 Units

Speltips 2: Liverpool över 1.5 mål
Odds: 1.72
Insats: 4/5 Units

Speltips 3: Liverpool vinner hörnorna första halvlek
Odds: 1.55
Insats: 3/5 Units

Speltips 4: Liverpool resultat 2-0 (när som helst i matchen)
Odds: 2.80
Insats: 1.5/5 Units
Spelstopp: 17:30

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn