Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sevilla - Leganes

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: Dagens spel hittar vi i den Spanska ligan där Sevilla tar emot Leganes i en måste match!

Sevilla - Leganes Speltips:
Nu är det bara tre matcher kvar som återstår innan serien tar slut, det är otroligt tight kring Champions League platserna. Sevilla placerar sig på en femte plats med 55 poäng medans Getafe ligger fyra, också på 55 poäng! Det kan verkligen sluta hur som helst och matcherna man har kvar att spela är absolut inte lätta. Sevillas ''enklaste'' match är idag mot Leganes, sen har man Atl Madrid samt Bilbao kvar och just därför är dagens match otroligt viktig, 0-1 poäng hade varit väldigt kostsamt. Getafe har det också tufft då man fortfarande har Barcelona på bortaplan och sedan möter man Villarreal/Girona på hemmaplan, kan bli tufft då bägge dessa lag är inblandade i bottenstriden!

Sevilla har annars ett väldigt fint lag på pappret och på hemmaplan spelar man en fin offensiv fotboll. Det är bara på bortaplan man brukar underprestera men nu har man hemmaplan så vi behöver inte riktigt gå in på det. Deras senaste hemmamatch var mot Vallecano där man vann med 5-0, såg själv matchen och wow vilken offensiv fotboll man bjöd på, 0-0 i första halvlek vilket var en stor skräll då man brände minst 4-5 bra mållägen men under andra halvlek fick man utdelning med 5 mål på 30 minuter.

På hemmaplan har man raden 13-3-3 och målskillnaden 37/11, ligans näst offensiva lag efter Barcelona. Vårt spel kommer vara asian -1 till oddset 1.61, dvs att man får HELA insatsen tillbaka om man bara skulle vinna med 1 måls marginal. Vill man köra raka ettan till lite lägre odds (1.40) så kan man göra det. Anledningen till varför jag kör till lite högre odds är eftersom när Sevilla plockar alla tre poäng på hemmaplan så brukar man oftast göra det med flera måls marginal, 9 av dem 10 senaste hemmavinsterna så har man vunnit med minst 2 måls marginal, man har även gjort minst 2 mål i alla dessa matcher.

Motivationen hos Leganes är nog inte lika hög som hos Sevilla. Det är totalt 9 poäng kvar att spela om, för att nå en Europa League plats så krävs det fullpott medans Bilbao inte tar några fler poäng, sannolikheten för det är inte så höga. Gällande nedflyttning så är man inte helt säkra heller men mycket ska hända för att man ska ramla ut, man har 7 poäng ner till Valladolid som även har ett tufft spelschema där man har lagen Valencia/Bilbao kvar. Med det sagt så kommer Leganes med största sannolikhet sluta i mitten av tabellen oavsett hur denna match slutar.

Sammanfattning kring vårt speltips:
Ser bara en sak framför mig ikväll och det är en Sevilla vinst. Vill man försöka nå en Champions League plats så har man inte råd med något tapp ikväll, speciellt inte när man har svåra matcher som Atl Madrid och Bilbao kvar att möta, 2-0 / 3-1? 

Speltips: Sevilla asian -1 
Odds: 1.61
Insats: 4/5 Units
Spelstopp: 21:00

Rygga spelet hos LeoVegas och få upp till 2000 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn