Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Chelsea - Arsenal

av Lisandro Mare| Fotboll, UEFA - Europa League
Speltips: Igår pricka vi in vårt Holländska spel väldigt enkelt! Ikväll blir det troligtvis inte lika enkelt men är ganska övertygad att Chelsea står som vinnare i slutändan!

Chelsea – Arsenal Speltips:
Europa League final mellan två Engelska lag, något som inte hänt på hela 48 år! Inte nog med det så är det ett hett London derby mellan Chelsea och Arsenal. Ikväll är det väldigt mycket som står på spel, speciellt för Arsenal som hamnade på femte plats i ligan vilket innebär att man missar Champions League men ikväll har man chansen, vinner man så får man en CL biljett!

En final kan alltid sluta hur som helst oavsett vilka som möter vilka men personligen håller jag Chelsea som det bättre laget, tycker man är det bättre och stabilare laget medan Arsenal är ett väldigt ojämnt men även skadedrabbat lag inför denna final.

Formen hos Chelsea går inte att klaga på, man kommer till denna match med bara en förlust på dem tretton senaste matcherna, förlusten kom på bortaplan mot Liverpool, inte mycket att säga där då Pool var helt magiska hela säsongen. Chelsea kan bli historisk ikväll då inget lag lyckats vinna EL utan att förlora en enda match, Hazard bär laget till vinst?

Arsenal snubbla bort sin CL plats och hamnade denna säsong på en femte plats, något som egentligen inte ska hända för en sådan stor klubb. Man har varit alldeles för ojämna under hela säsongen, visserligen har man haft ganska mycket otur med skador men fortfarande så har man tappat extremt många onödiga poäng vilket även uteslöt dem från en CL plats.

Arsenal har även haft svårt ute i Europa mot Engelska lag, 6 raka matcher mot Engelsk motstånd utan någon vinst! Ska vi försöka avsluta reken och komma till en sammanfattning så håller jag Chelsea till runt 70-75% chans att kamma hem finalen, kanske inte under fulltid men är ganska övertygad att man lyckas med det inkl förlängning. Arsenal kan hota offensivt när det klaffar för dem men samtidigt kan defensiven kollapsa totalt och en spelare som Hazard kan skapa stora, väldigt stora bekymmer för Gunners!

Speltips: Chelsea vinner inkl förlängning
Odds: 1.72
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 21:00
[bild]

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn