Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, rekare, bonusar, marebros

Ukraina - Italien

av Rick Mare| Fotboll, VM U20
Speltips: Igår blev det nästan fullslakt, vi pricka in 3/4 spel vilket innebar en slant plus, spelet som missades var det vi hade lägst insats på (Sverige över 1.5 kort) vilket resultera i 0 kort, trots två straffar! Ikväll är det semifinal i matchen mellan Ukraina och Italien där fokuset ligger på hörnor!

Ukraina U20 - Italien U20 Speltips:
Hörnor är egentligen ingenting jag ofta brukar spela men under senaste tiden har jag verkligen fastnat för över 4.5 hörnor andra halvlek och visst har det gett utdelning, inte en enda miss hittills både privat men även dem gångerna jag rekat spelet här. Över 4.5 hörnor andra halvlek är exakt vad vi kommer spela idag och återigen baserar jag inte spelet på någon statistik utan mer på hur jag tror matchbilden kommer utspela sig men vi kommer ändå skriva lite kortfattad statistik här nedanför så även ni vet vad ni ger er in på!

Det är semifinal mellan två lag som inlett med samma vinstrad, Ukraina har 4 vinster och 1 oavgjord vilket även Italien har. Personligen är jag inte så jätte insatt i Ukraina och vet inte så värst mycket om deras U20 lag men en sak är säker: Italien är ett bra landslag och kommer alltid kriga om titlar, spelar ingen roll om det är U20 eller A-landslaget.

Kollar vi oddset så är det ger en Ukraina vinst 3.20 ggr pengarna medans Italien är lite favoriter och ger 2.40. Med det sagt så kan vi nog med största sannolikhet förvänta oss en jämn och tight match, troligtvis. Nu till lite statistik kring spelet: För Ukraina så har spelet verkligen inte levererat, efter totalt 5 matcher så har över 4.5 hörnor andra halvlek enbart suttit EN gång. Kollar vi på Italien så är det helt tvärtom där, spelet har suttit samtliga matcher 7,6,7,7 och 5 hörnor.

Som jag nämnde tidigare, detta spel baserar jag inte ens 1% på statistik, hade rekat spelet även om det inte suttit en enda gång för något av lagen. Det är semifinal och andra halvlek KOMMER att svänga rejält, speciellt sista 20 minuterna om något av lagen har en ledning i matchen. Det enda negativa som jag ser är om det skulle stå lika sista 20 minuterna, då finns risken att inget av lagen vågar riskera allt för mycket offensivt vilket innebär färre hörnor, kan ske men 1.72 känns alldeles för spelvärt i en semifinal mellan två rätt så jämlika lag, lycka till!

Speltips: Över 4.5 hörnor andra halvek
Odds: 1.72
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 17:30

Rygga spelet hos Betway och få upp till 1000 kr extra

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →