Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Speltips, tips, odds, betting, kupong

Kupong 23/6

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Speltips: Dagens kupong består av en trippel som hittar i Europiska mästerskapet för U21 och i Superettan!

Danmark U21 – Serbien U21
Danmark har en vinst och en förlust och spelar just nu om bästa tvåa för att ta sig vidare i turneringen. Laget ligger på +0 mål för tillfället och behöver pumpa på ganska bra idag för att ha någon chans. Just nu så är Italien bästa tvåa med 6 poäng och +3 mål. Danmark gjorde en väldigt fin insats senast mot Österrike och belönades med en 3-1 seger! Serbien har förlorat båda sina matcher och har inget att spela om längre. Man blev totalt överkörda av Tyskland senaste med hela 6-1 som kunde ha blivit mer! Danmark har som sagt spelat bra men idag behöver man trycka på ganska mycket för många mål, man kommer riskera defensiven och tycker därmed att Danmark gör minst två mål i matchen är det bästa spelet!

Österrike U21 – Tyskland U21
Österrike vann sin första match mot Serbien med 2-0 men torskade senast mot ett bättre Danmark med 3-1. Laget ligger precis som Danmark på 3 poäng och +0 i målskillnad. Man har också precis som Danmark fortfarande chansen till att avancera som bästa tvåa men det lär bli väldigt svårt med tanke på hur bra tyskarna har varit! Jag vet inte riktigt vilket lag Tyskland kommer att ställa upp med idag men oavsett så har man i helhet en väldigt stark trupp. Österrike måste riskera och gå framåt och även fortsätta med om 1-0 kommer, tyskarna kommer definitivt utnyttja det med sitt snabba spel och mål kommer att komma! Över 2.5 mål i denna match känns väldigt tryggt!!

Halmstad – IK Frej
Halmstad ligger just nu på 11e plats och detta är helt klart en besvikelse då man hade räknat med att vara längre upp i tabellen och kriga om en plats till Allsvenskan! Halmstad har dock varit lite bättre mot slutet, laget kommer från 2-0 vinst mot Mjällby som har överraskat stort i år. Frej ligger på 13e plats och är bara en poäng efter Halmstad. Laget blandar väldigt mycket men kommer närmst från två raka förluster.

Halmstad är grunden mycket bättre lag men spelet har inte stämt riktigt, dock försöker man spela och håller ett högt tryck på hemmaplan med ett stort bollinnehav vilket har resulterat många hörnor! På hemmaplan har Halmstad snittat 7.57 hörnor per match. Senaste två matcher så hade man 11-2 i hörnor mot Västerås och 10-4 mot Mjällby! Freys har förlorat hörnspelet i sina 5 senaste bortamatcher med 7-1, 7-5, 10-5, 10-2 och 6-4! Halmstad bör vinna hörnspelet idag med tanke på hur matchbilden kommer att se ut men detta ger oss ingen vidare odds och har därför valt Halmstad gör över 5.5 hörnor!  

Speltips: Trippel (se bilden nedan)
Odds: 3.11
Insats: 3/5 units
Spelstopp: Klockan 17:30

Speltips, tips, odds, betting, fotboll, leovegas
Speltips
                                                          

Rygga spelet hos LeoVegas och få en 100% bonus upp till 2000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn