Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare

Bygg ett spel med Rick dag 6

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Som jag nämnde i vår Facebookgrupp så tänkte jag att vi testar ett nytt koncept! Tanken är att vi ska bygga ett spel varje dag till ett lågt odds, någonstans mellan 1.35-1.65. Vi kommer att köra alla spel på Leovegas just för att få till en fin startkassa vilket dem erbjuder med deras bonus, 100% upp till 2000 kr för nya kunder. Med det sagt så kommer jag utgå att vår spelkassa är 4000 kr och varje insats kommer vara 1000 kr, länk till Leo finns här nedanför för er som vill vara med! Vi ska försöka lägga ett spel varje dag så länge utbudet/kassan tillåter och när Juli månad börjar närma sig sitt slut så får vi helt enkelt se hur det gått för oss. Varje spel kommer ha en kort statistik motivering och jag kommer uppdatera i varje rek hur vår spelkassa ser ut, lycka till!

Always Ready - Sport Boys Speltips:
PSV gjorde jobbet igår efter en 3-0 vinst och idag ska vi försöka gå mot 3:e raka vinsten och inte i vilken match som helst. Bolivianska ligan har äntligeeeeen premiär, våran absolut favorit liga med högst winrate under dessa två år. Dagens speltips: Always Ready vinst + över 2.5 mål i matchen till 1.60. Vi kan börja prata lite om hemmalaget, jag gillar verkligen se dem spela då dem ALLTID bjuder på en offensiv fotboll på hemmaplan och idag är det inget undantag när usla Sport Boys står för motståndet. Förra året kom man på en 9:e plats och utsedda till seriens 6:e bästa hemmalag med totalt 38 mål på 13 matcher vilket är sjukt bra, det var enbart två lag som gjorde lika många/fler mål, Boliviar (38 mål) och The Strongest (41 mål)

Man avslutade säsongen perfekt på hemmaplan, 6-0 mot Guabira, 6-0 mot Royal Pari och 5-0 mot Oriente Petrolero, man gjorde alltså 17 mål på TRE matcher, OBS: Always Ready var även nykomlingar den säsongen, den ni! Överlag hade man raden 8-3-2 på hemmaplan förra säsongen, förlusterna kom mot Nacional Potosi som slutade på 3:e plats samt Strongest som sluta på andra plats. Dessa förluster förlora man bara med ett måls marginal, en förlust är aldrig något bra men samtidigt måste man vara realistik, 2-1 förluster i dessa matcher är bra om man kollar klasskillnaden mellan lagen.

Sport Boys hamna på 12:e plats av totalt 14 lag med en minusmålskillnad på 32/51. Visserligen plocka man lite poäng på hemmaplan men på resande fot gick det verkligen inte vägen, efter 13 spelade matcher hade man raden 1-2-10 samt målskillnaden 14/31. Enda vinsten på kom mot Blooming med 2-1 och det med tur, man lyckades vända 1-0 till 2-1 med 10 minuter kvar trots stor överkörning. Sist dessa lag möttes var 30:e mars och då vann Always Ready med 3-1. Premiärer kan vara luriga men jag personligen tror Ready gör jobbet och vinner med 3,4-0 ikväll.

Startkassa: 2000+2000 kr bonus
Nuvarande Kassa: 1850 kr
Dagens Insats: 1000 kr
Spelstopp: 21:00

speltips, odds, tips, betting, spelförslag, bonusar, rekare
Speltips

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn