Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

The Strongest - San Jose

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Apertura
Speltips: Igår hade vi en riktig härlig live session i vår Facebook grupp där 10/12 spel prickades in och 18.6 unit + på kontot. Glöm inte att ansöka till vår Facebook grupp om du inte är medlem där sedan tidigare! Ikväll ligger fokuset i toppmatchen mellan Strongest och Jose, i och med hemmaplan så är självklart Strongest väldigt stora favoriter men Jose ska absolut INTE underskattas!

The Strongest - San Jose Speltips:
Ikväll möts mina två absolut favoritlag i den Bolivianska ligan. Strongest med ligans bästa lag på pappret tar emot Jose som inte visar rädsla för något lag och alltid kör super offensivt! Inte nog med det så är det en fin head to head match mellan förra årets skyttekung Saucedo som gjorde 23 mål och Strongest spelaren Blackburn som näta 21 gånger. En liten varning: Blackburn fanns inte med i truppen under premiär matchen, hittar inte riktigt någon information om han är skadad eller dylikt.

Strongest förlorade sin första match med 1-0 på bortaplan mot Blooming. Aldrig bra med en förlust men Blooming är riktigt bra på hemmaplan och hade faktiskt 9 raka hemmamatcher mot just Strongest utan förlust. Vårt spel ikväll är: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål. Kollar vi på hemmalagets statistik från förra säsongen så blev det totalt 85 mål på 26 matcher, ett snitt som innebär 3.26 mål/match. Strongest fyra senaste hemmamatcher har slutat --> 3-2, 3-1, 2-2, 2-1. Alltså har spelet suttit dem fyra senaste hemmamatcherna och 2-2 matchen var mot just Jose!

Går vi över till Jose så är det väldigt mycket som talar för detta spel, förra året var man ett av ligans mest offensiva lag men samtidigt släppte man in onekligt mycket bakåt och det är just p.g.a man spelar ibland överdrivet offensivt! På 26 matcher blev det 55 gjorda mål och hela 44 insläppta, ett snitt på 3.8 mål/match.

När dessa lag möts så brukar det oftast bli väldigt jämn men även rätt så målrikt, på dem sju senaste hemmamatcherna mot just Jose så har BLGM suttit varje gång och BLGM+över 2.5 mål har suttit 6/7 gånger. Senast var 5:e maj där matchen slutade 2-2 efter två mål av just Saucedo och ett från Blackburn, liknande resultat idag? Fint spelvärde för ett mellanbett till 1.72!

Speltips: Båda Lagen Gör Mål + Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.72
Insats: 3/5 Units
Spelstopp: 21:00

Bonus 100% upp till 1000 kr

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn