Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kupong med dubbla vinster

av Lisandro Mare| Fotboll, Kupong
Med dagens fina utbud så är det helt klart dags för en kupong! Dagens lapp ger oddset 9.64 och är skapad via MrGreen. Är du en ny kund och ryggar denna kupong med exakt 500 kr så blir den eventuella vinsten 8640 kr istället för 4320 kr. Du kan ta del utav denna boost genom att klicka på den gröna fliken, ingen bonus kod krävs och vinsten är helt omsättningsfritt!

Här kommer en kort motivering till varje spel.

Start – Konvinger (Speltips: Asian handicap -0.5)
Start ligger på 3e plats och är helt klart med i racet om en plats till Norska elitserien. Start är i en bra form och har vunnit 8/10 senaste matcher samt vunnit dem fyra senaste! Kongsvinger ligger på 6e plats, laget är lite ur balans just nu och förlorat 3 av sina 4 senaste matcher.

Kalmar FF – Hammarby (Speltips: Hammarby över 1.5 mål)
Kalmar FF är helt under isen just nu. 5 raka förluster och 9 raka matcher utan någon vinst. Laget ligger näst sist i tabellen och idag får man möta ett av Allsvenskans formstarkaste lag. Hammarby har verkligen fått upp ångan och spelar riktigt bra just nu! Man gör väldigt många mål men släpper även in en hel del. Trots att Kalmar inte släpper in så många mål så är det svårt att bortse från Hammarbys målproduktion där man har gjort 20 mål på dem 4 senaste matcherna. Hammarby ligger på 4e plats med 4 poäng upp till Djurgården, det är all in som gäller här! Vi skippar raka spelet och fokusera på målspel istället.

FC Trollhättan – Assyriska Turabdin Ik (Speltips: 1)
Trollhättan är väldigt svårslaget och har faktiskt inte förlorat på 12 raka matcher där man har vunnit 9 av dem! Man ligger på 3e plats med två poäng efter serieledaren Ljungskile. Assyirska Turabdin ligger på 9e plats, man hade en nåde sin formtopp under en månads period men började sedan dala igen och har nu 5 raka matcher utan någon vinst där man har förlorat 3 av dem!

Sanots SP – Goias (Speltips: Asian handicap -0.5)
Santos leder serien och har varit riktigt bra i år, man har raden 9-2-1 samt 17-8 i målskillnad. Förlusten kom på bortaplan mot urstarka Palmerias som ligger på andra plats och har hemmaraden 5-1-0 samt 13-1 i målskillnad. Santos har 6 raka vinster nu och har även förstärkt med Dani Alves som förhoppningsvis kommer till start idag. Goias ligger i mitten av tabellen med en ganska usel borta facit 1-1-3 samt 3-9 i målskillnad.  

BK Häcken – IK Sirius (Speltips: 1)
Häcken har blandat och gett den senaste tiden, man kommer från en 2-0 förlust borta mot ett starkt Djurgården men hade två raka vinster dessförinnan. På hemmaplan har man ändå varit ganska stabila och detta speciellt mot lagen som befinner sig under topp 5 lagen. Sirius är definitivt inget lag man kan lita på och här tror jag att laget kommer få det riktigt svettigt!

Sandefjord – Tromsdalen (Speltips: 1)
Sandefjord har hittills gjort en bra säsong och ligger på andra plats i tabellen. Man är riktigt starka på hemmaplan där man har endast en förlust så här långt. Tromsdalen ligger sist i tabellen och samlat ihop endast 2 poäng på 15 spelade matcher!! Deras borta facit ser ut på följande sätt 0-0-7 och 11-27 i målskillnad!! Man har alltså släppt in i snitt 3.86 mål per match! En stor klass skillnad här då Tromsdalen har inget att göra i denna serie!

Speltips: Sexling (kolla bilden nedan)
Odds: 9.64
Insats: 2/5 units
Spelstopp: Klockan 15:00
[bild]

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn