Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Atletico Madrid - Getafe

av Lisandro Mare| Fotboll, Spanien - La Liga
Speltips: dagens speltips hittar ni i La Liga mellan Atletico Madrid - Getafe.

Atletico Madrid - Getafe
Atletico Madrid slutade på andra palts förra säsongen och hade egentligt ingenting att säga till om då Barcelona var överlägsna och vann serien med hela 11 poäng. Atleticos självklara målsättning är att vinna ligan men då krävs det att man är på tårna redan från start och börjar direkt plocka poäng. Man har gjort en bra försäsong där man bland annat slagit både Real Madrid och Juventus.

Visserligen så har Atletico tappat Griezmann till seriekonkurrenten Barcelona men frågan är om man inte har fått in en större stjärna i Joao Felix som man köptes in för stora summor från Benfica. Felix visade hela omvärlden sitt värde senast man spelade mot Juventus där han stod för 2 snygga mål.  

Även Getafe gjorde en bra säsong förra året och slutade på 5 plats vilket gav en direktplats för Europa League. Frågan är om det inte var en gångs händelse eller om man kan upprepa den bedriften. Nu ställs man iaf direkt mot sin mardrömsmotståndare som man har haft stora svårigheter mot. Getafe har inte gjort mål på Atletico Madrid på hela 16 omgångar och förlorat 13 matcher samt kryssat 3!!

Diego Costa är tveksam till spel idag men Atletico Madrid klarar sig nog ganska bra då man har spelare som kan ersätta. Getafe har flera spelare på skadelistan samt en avstängning på viktiga mittfältaren Maksimovic. Det är alldeles för viktig start för att Atletico ska tappa idag speciellt med tanke på Barcelona förlorade sin premiär. Det är mycket psykologi att låta andra lag jaga i tabellen än att vara det laget som jagar serieettan. Jag tror att Atletico vinner matchen och är tillräckligt disciplinerade för att hålla tätt bakåt mot Getafe som man haft väldig lätt för!

Speltips 1: Atletico Madrid vinner
Odds: 1.52
Insats: 5/5 units

Speltips 2: Atletico Madrid vinner utan att släppa in mål
Odds: 2.28
Insats: 2/5 units
Spelstopp: Klockan 22:00

Tryck här för Bonus!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn