Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Sport Boys - Guabira

av Lisandro Mare| Fotboll, Bolivia - Clausura
Speltips: Två relativt dåliga lag i grund och botten men hemmaplan väger tungt och Guabiras bortaspel är under all kritik!

Sport Boys - Guabira Speltips:
Då avslutar vi veckan i den Bolivianska ligan som vi alltid gör och det genom ett maxbett! Nu vill man ju inte ge extra hopp men söndagar är dagen jag har högst winrate på, varför vet jag inte då det inte ens är min favorit speldag! Med det sagt så går vi in i matchen lite mer här nedanför!

Jag är inget större fan av någon av dessa lag men ikväll ser jag en klar fördel för Sport Boys i och med hemmaplan samt Guabiras värdelösa försvarsspel. Sport Boys har hittills spelat sju matcher och man har enbart inkasserat 4 poäng vilket gör att man ligger på 12:e plats av totalt 14 lag. Guabira har hunnit med 6 matcher och har inkasserat 3 poäng och ligger helt sist med usla 4 gjorda samt hela 16 insläppta!

Hemmalaget Sport Boys har denna säsong spelat 4 hemmamatcher och man har löst spelat varje gång, trots att deras rad är 1 vinst, 2 kryss och 1 förlust. Överlag har man klarat denna lina i 6 raka hemmamatcher och det mot betydligt bättre motstånd som tex Strongest, San Jose, Bolivar som är topplag.

Nu över till Guabira och där ser det mörkt ut, dock väldigt ljust för oss! Man har 8 förluster och 1 kryss på dem 9 senaste bortamatcherna, krysset kom mot Aurora som är ligans absolut sämsta lag i mitt tycke. Förlusterna har inte heller varit på gethåret om man säger så, 29 insläppta och 6 gjorda framåt, alltså snittar man 3.2 insläppta mål/match och spelet suttit 8/9 gånger. Lägg även till att Guabira haft väldigt svårt mot just Sport Boys på bortaplan, 8 raka utan vinst!

Det är ingen tillfällighet att Guabiras försvar läcker när man spelar på bortaplan, förra säsongen blev det totalt 13 bortamatcher, man gjorde 14 mål och släppte in 36 mål. Av totalt 14 lag i serien så var det enbart ett lag som släppte in fler mål och det var Real Potosi (38), det kan jag köpa då deras försvar inte ens höll korpen nivå, då förstår ni hur illa det var!

Jag personligen tycker spelet är utmärkt med dagens förutsättningar, den raka ettan till 1.85 är också spelbar för den vågade med mindre slant men eftersom vi kör ett hårt maxbett så garderar vi oss och spelar att Sport Boys vinner minst en halvlek, något dem borde klara av så länge dem gör en OK match, mer behövs inte. Lycka till!

Speltips: Sport Boys vinner minst en halvlek
Odds: 1.5
Insats: 5/5 Units
Spelstopp: 21.00

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn