Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Leeds - Stoke

av Lisandro Mare| Fotboll, England - EFL Trophy
Speltips: Vi avsluta veckan med att pricka in två fina spel och förhoppningsvis startar vi veckan med 2/2 vinster! Ikväll ligger fokuset i matchen mellan Leeds - Stoke där jag plockat fram två olika spel

Leeds - Stoke Speltips:
Engelska ligacupen där storfavoriten och med allt rätt Leeds tar emot Stoke på Elland Road. Hemmalaget Leeds har ju verkligen fått en smakstart denna säsong! I ligan har man hunnit spela fem matcher vilket har resulterat i fyra vinster samt en kryss, fin målskillnad dessutom 10/2. I cupen skicka man ut Salford väldigt bekvämt med en 3-0 seger på bortaplan och ställs nu mot Stoke.

För bortalaget Stoke så har man inlett helt tvärtom, efter fem spelade omgångar i ligan har man fyra förluster och en kryss med målskillnaden 5/13. Dessa lag möttes faktiskt för bara 3 dagar sedan, en match Leeds vann med 3-0 på bortaplan!

Inför kvällen har jag plockat ut två olika spel som jag tycker ser riktigt bra ut på förhand: Ett hårt bett på den raka ettan till 1.50, känns hur bra som helst på förhand i och med Leeds fina rush.

Vårt andra spel på denna match är över 4.5 hörnor andra halvlek till fina 1.55. Detta är ett spel jag börjat spela mer och mer vilket även har genererat en plus kassa. Vi alla vet att majoriteten av matcherna så är första halvlek betydligt tightare i första halvlek jämfört med andra halvlek. Detta spel har även suttit alla 6 tävlingsmatcher för Leeds denna säsong med ett snitt 6.8 hörnor/andra halvlek. När dessa två lag möttes för tre dagar sedan blev det 7 hörnor under andra halvlek!

Speltips ett: Leeds vinst
Odds: 1.50
Insats: 4/5 Units

Speltips två: Över 4.5 hörnor andra halvlek
Odds: 1.55
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn