Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

AZ Alkmaar - Heracles

av Lisandro Mare| Fotboll, Holland - Eredivisie
Fortsätter Alkmaar vara stabila eller kan Heracles skrälla till? Oavsett vad så förväntar jag mig en målrik match!

AZ Alkmaar – Heracles Speltips:
Under eftermiddagen är det dags för en intressant match när AZ tar emot Heracles, hemmalaget AZ är favoriter och det med all rätt då man är stabila på hemmaplan men även det bättre laget i grund och botten.  Jag har plockat fram två olika spelförslag som känns ruskigt bra, första speltipset: Över 2.5 mål i matchen och det andra speltipset är AZ över 1.5 mål i matchen.

Nu till lite statistik kring bägge våra spel, över 2.5 mål i matchen har suttit i 4 av dem 5 senaste matcherna för hemmalaget och överlag har man målskillnaden 16-3 i ligan efter 7 spelade omgångar vilket ger oss snittet 2.7 mål/match. Får anses som ett helt ok snitt då snittet räcker för vårt spel men det kan bli betydligt bättre då man överraskande nog enbart släppt in 3 mål på 7 matcher.

Kollar vi statistiken för överspelet på Heracles så ser det helt ok även där, man gör inte lika många mål som dagens motståndare men man kompenserar genom att släppa in betydligt mer. Överspelet har suttit i 4 av dem 5 senaste matcherna och i ligan har man målskillnaden 11-12 vilket innebär 3.3 mål/match i snitt.

Sist men inte minst är inbördes möten och där ser bägge våra spel fantastiska ut, AZ har gjort minst två mål i 13 RAKA hemmamatcher och överspelet har suttit i 12 raka hemmamatcher. Överlag är Holländska ligan ganska målrik och jag ser ingen anledning varför denna match skulle bli målsnål, AZ är bra hemma och Heracles är inne i en fin form, 3 raka vinster i ligan och då har man haft oddsen 2.70, 3.75, 3.65. Det jag egentligen vill komma fram till är att det har varit riktigt starka vinster och det är ingen omöjlighet att man hittar nätet idag, 2-1/3-1 match?

Speltips ett: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.53
Insats: 3.5/5 Units

Speltips två: AZ över 1.5 mål
Odds: 1.44
Insats: 3.5/5 Units
Spelstopp: 16:45

Rygga spelet hos LeoVegas och få 100% upp till 2000 kr här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn