Menu icon VIP-Betting logo
Banner #84
Banner #87
Banner #85
Banner #86
Banner #88
Banner #89
Banner #91

Speltips

Kvällens höga spelvärde!

av Lisandro Mare| Fotboll, England - Championship
Speltips: Ikväll har jag plockat fram två olika spelförslag, det ena går vi in hårt på medan de andra lägger vi ett mindre bett på till fina 2.37!

Leeds - West Bromwich Speltips:
Toppmöte i den Engelska Championship när Leeds tar emot serieettan West Bromwich. Hemmalaget Leeds inledde serien väldigt bra med 10 poäng efter fyra omgångar med målskillnaden 7-1 men efter det har man haft problem med att avgöra matchen trots bra tryck i matchen.

På dem 5 senaste matcherna inkl cupen har man enbart en vinst vilket inte är tillräckligt bra, man må haft mycket stolpe ut men faktum kvarstår: 1/5 vinster. Känslan säger att Leeds vinner idag men i och med deras form så vågar jag inte riktigt hoppa in i den marknaden, speciellt nu när West Brom är heta och istället fokuserar på ett hörnspel med riktigt högt värde.

Spelet vi lägger idag är West Brom över 3.5 hörnor till överdrivet höga 1.66, oddset ligger på dem flesta bolagen mellan 1.50-1.55 men Betway har ännu inte sänkt oddset. Som jag nämnde så går West Brom riktigt bra just nu och har enbart en förlust på dem 13 senaste matcherna.

Kollar vi statistiken för vårt spel så kan det i princip inte se bättre ut, West Brom har hittills hunnit med 12 tävlingsmatcher denna säsong och man har klarat linan 11 gånger. Man har fått med sig: 6,8,3,7,6,11,8,6,8,5,4,4 hörnor på sina matcher vilket ger oss fina 5.85 hörnor per match i snitt.

Oddset 1.66 är alldeles för högt och därför kliver vi in med ett hårt bett, känslan säger att Leeds lyckas ta en relativ tidig ledning vilket kommer vara guld för vårt spel, vi hoppar även in med en minimal slant på över 4.5 mål till fina 2.37. Huvudspelet är över 3.5 hörnor och så länge det spelet sitter så går vi plus, lycka till!

Speltips ett: West Brom över 3.5 hörnor
Odds: 1.66
Insats: 4/5 Units

Speltips två: West Brom över 4.5 hörnor
Odds: 2.37
Insats: 1.5/5 Units
Spelstopp: 20:45

Hämta din Bonus här!

Vill du få rykande färska speltips direkt i din inkorg så fort de publiceras?

Prenumerera på våra speltips →
För att kunna optimera vår webbplats för dig som besökare skulle vi behöva ditt godkännande för användning av cookies.
Godkänn